Avaliações de Lucky House Wijk bij Duurstede

Avaliações recentes

5.0
Reina
27 maio 2024

Het eten was prima, alleen jammer dat er 3x bami geleverd is ipv 2x. Bami en 1x nasi

Karel Schneider
25 maio 2024

Heerlijk

John Keiman
23 maio 2024

gemakkelijk on-line kunnen bestellen, duidelijke website, afhaling was op tijd klaar, vriendelijke medewerkers, goede kwaliteit van het eten

Jolanda
21 maio 2024

Heerlijke loempia gegeten

Erwin
21 maio 2024

Prima service en snel klaar Heerlijk gegeten

Leo Blokdijk
20 maio 2024

Komen al ruim 30 jaar regelmatig eten bestellen bij Lucky House omdat de kwaliteit van de gerechten altijd constant prima is. Je weet wat je krijgt.

Danny
19 maio 2024

Altijd goed en lekker

B vd bogaard
19 maio 2024
Ronald
19 maio 2024
Tieneke de Groot
18 maio 2024

Het was heerlijk, zoals altijd🌼

Patrick Brouwer
18 maio 2024

Echt weer fenomenaal lekker. Beste Chinees in de regio! Keep it up

Wilma van Dalen
13 maio 2024

Goed eten en lekker warm

Ron Breeschooten
13 maio 2024

Online besteld, desondanks de grote van de bestelling, keurig op tijd klaar voor het afhalen. Zoals altijd uitstekende kwaliteit, TOP!

Lisandro Vernooij
13 maio 2024
Dirk Kuijer
12 maio 2024

Eten was heerlijk đź‘Ť

Hartholt
9 maio 2024

Het eten was lekker! En snel klaar.

Michel Bliek
9 maio 2024

Via internet besteld, alles netjes op tijd klaar en was weer heerlijk.

Iza
4 maio 2024
de Jong
3 maio 2024

lekker

Jos Arends
1 maio 2024

Alles stond weer op tijd klaar. Alles was weer heerlijk!!! Ga zo door!!!

Jeff
28 abril 2024

Het was weer lkkr

Marijn
26 abril 2024

Ik had een loempia met vlees verwacht. Iets te snel gefrituurd, waardoor het deeg al een harde korst had en de inhoud niet helemaal gaar. Wel vriendelijke bediening.

Tjarenka
24 abril 2024

Heerlijk gegeten en fantastische service!

kuyer
22 abril 2024

gewoon weer heel erg goed geen probleem

Antoinette van Proosdij
22 abril 2024

Te lang nog moeten wachten bij het afhalen. 20 minuten. Eten was lekker. Bij een rijsttafel mag ook best een groentegerecht zitten. Website was Duits.

C.Weerdenburg-Mesu
21 abril 2024

Prima kwaliteit eten. Zeer smaakvol.

Elise
14 abril 2024

Heerlijk eten, goeie portie en snel klaar

Eva
13 abril 2024

In de kleine loempia’tjes zit amper iets, dus een taai deeg-dingetje. Om de garnalen zit veel te veel deegbeslag…niet lekker en zonde vd garnalen. De babi-pangang was oud en taai vlees met amper saus. Saté was smakelijk en de kip met groenten redelijk. De bami vnl vettig en doorgekookt met weinig smaak. Helaas….beter kan ik het niet maken! Jullie hopelijk wel…ik geloof dat dat hard nodig is!

Jansen
13 abril 2024

Goed geregeld

Okkie
12 abril 2024

Het eten was heerlijk en op de juiste tijd klaar.

Bianca
10 abril 2024
gert de jong
10 abril 2024
Lynda
9 abril 2024

Lekker vers en op tijd klaar. Grote porties en vriendelijk personeel.

Gene
9 abril 2024

Als vanouds heerlijk snel lekker en VEEEEEL!

Nico
7 abril 2024

Alles volgens afspraak

Klaas
7 abril 2024

Besteld via internet. Stond helemaal klaar bij het afhalen. Heerlijk van gegeten.

Tineke van der Haar
6 abril 2024

Verrukkelijk

NN
4 abril 2024

Erg lekker eten, wij zijn altijd gewend om naar een andere Chinees te gaan,maar die was gesloten. Nu we deze geprobeert hebben verwacht ik dat we vaker gaan!

Johannes Sander Arends
3 abril 2024

De bestelling stond precies op tijd klaar. De bestelling is voor herhaling vatbaar!!! Lekker en goed op temperatuur.

Kevin
2 abril 2024
Arie Willem
1 abril 2024

Heerlijk eten!

Chris
1 abril 2024

Het was weer heerlijk

Clement
1 abril 2024

Vriendelijke mensen. Stipt op tijd. Het eten is overheerlijk. Vooral de babi pangang een echte aanrader.

B
1 abril 2024
Wilma Mocking
1 abril 2024

Stond keurig op de afgesproken tijd klaar en was heerlijk

Ingrid
1 abril 2024
Monique
30 março 2024

Eten stond op tijd klaar, was warm en zoals altijd erg lekker.

Roel Bakker
25 março 2024

Zoals gewoonlijk, goede kwaliteit.

Gert
25 março 2024
A. Van Proosdij
24 março 2024

Lekker gegeten!

Esther
24 março 2024

Altijd goed, snel en zeer vriendelijk geholpen.

Achterberg
22 março 2024

Prima service, lekker eten, meer dan genoeg

Marieke
15 março 2024

Snel klaar, heerlijk eten, vriendelijk geholpen, top!

Nico Berger
11 março 2024
MdK
11 março 2024

Het eten was prima, helaas niet klaar op de afgesproken tijd.

Dorp
10 março 2024

Was weer heerlijk! Gaan we nog eens doen, zo'n chinese rijsttafel.

Marieke
6 março 2024

Alles was heerlijk, super vriendelijk personeel en alles was op tijd klaar.

Sabrina
6 março 2024

Aardige mensen, heel lekker eten, porties zijn ruim en de bereiding was snel.

Nieuwenhuizen
5 março 2024

Bij binnenkomst geen enkele reactie van jullie, ging op de bank zitten omdat ik dacht jullie roepen mijn naam of bestelling wel als het klaar is, er werden 2 bestellingen ingepakt en op de achter toonbank gezet, dus ook niets aan mij gevraagd pas na 8 min, dus toen ik thuis kwam lauw eten erg jammer. Misschien had ik mij zelf moeten melden, maar jullie kunnen als nieuwe klant wel iemand gedag zeggen bij binnen komst.

Willy Nieuwhoff
4 março 2024
Frans Heideman
4 março 2024

Nasi was koud, kipfilet koud,wantang was slap alleen de pindasaus was warm er jammer dat de kwaliteit achteruit gaat

Gert de Jong
3 março 2024
Ellis
3 março 2024

Altijd top!! (het lijkt alleen dat de tomatensoep al een tijdje een ander recept heeft)

Roel Bakker
26 fevereiro 2024

Zoals altijd weer erg goed, ondanks dat het erg druk was.

Suzanne
25 fevereiro 2024

Helaas was het eten aan iemand anders meegegeven, maar dat kan gebeuren. Maar we moesten daardoor wel langer wachten op ons eten en al met al was het nog steeds niet erg warm toen we het op hebben gegeten.

Jos Arends
25 fevereiro 2024

We hebben genoten van de heerlijke foe yong hai, babi pangang en saté!!! De kroepoek was ook perfect. Alles stond op tijd klaar, nadat het digitaal was besteld. Voor herhaling vatbaar!!!

Daan
25 fevereiro 2024
Charlotte
25 fevereiro 2024
Ernierider
23 fevereiro 2024

Ik kom binnenlopen om mijn bestelling te halen, komt t net door t luik en kan t meteen meenemen. Timingđź‘Ś

Christiaan
21 fevereiro 2024

Super lekker gegeten en heb het nog niet anders gehad van ze, goed werk dames en heren!

Karla Lancee
19 fevereiro 2024

Heerlijk eten voor redelijke prijs.

Tineke van der Haar
19 fevereiro 2024

Altijd heerlijk

Theo de Kruif
19 fevereiro 2024

Gewoon weer Top !!

Jeannette
19 fevereiro 2024

Snelle service en lekker gegeten.

G.J. Velker
18 fevereiro 2024

Was weer heerlijk

Marco
18 fevereiro 2024

Weer heerlijk en op de afgesproken tijd keurig klaar. Enig kritiekpuntje: de loempia's hadden niet goed uitgelekt, waardoor het te veel aan vet de onderkanten van de loempia zacht had gemaakt. Jammer want anders zijn ze altijd rondom heerlijk krokant

hjc
17 fevereiro 2024

Was als vanouds goed heerlijk en smakelijk bereid Hebben de koks weer hun est opgedaan bedankt

Yoanna Nobel
15 fevereiro 2024

Zeer vriendelijk personeel en het eten is uitstekend!

John
11 fevereiro 2024

Top, zoals altijd.

Duwien Aalbertsen
11 fevereiro 2024

Altijd op tijd klaar, en altijd smakelijk.

Benno van Leusden
10 fevereiro 2024

Altijd goed!

Cees Feddema
10 fevereiro 2024

Goed verzorgd.

Patrick Brouwer
10 fevereiro 2024

Echt lekker gegeten, maar dat wist ik al vooraf… keep up baboes

Iza
9 fevereiro 2024
Cees Feddema
7 fevereiro 2024

Bericht niet goed gelezen.

Anita
7 fevereiro 2024

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

I an halen
5 fevereiro 2024

Snelle service en heerlijk zoals altijd

Marjan
3 fevereiro 2024

Gewoon goed!

P
24 janeiro 2024
Willy Nieuwhoff
24 janeiro 2024
Caecilia
22 janeiro 2024

De bestelling lag op afgesproken tijdstip klaar en de kwaliteit blijft altijd super!

de Jong
21 janeiro 2024
Bas Kruithof
17 janeiro 2024

Beoordeling valt wat lager uit omdat wij menu B mee hebben gekregen en menu A hadden besteld. Menu B is niet ons ding, maar geen zin om na een dag werken terug te gaan, maar niet echt lekker gegeten dus.

Lia
15 janeiro 2024

Het eten was heerlijk en ruim voldoende!

Ben
15 janeiro 2024

Zoals altijd weer helemaal goed

Meijer
11 janeiro 2024

Geweldig en lekker veel

Ineke
9 janeiro 2024

Babi Pangang met de saus apart. Wat een prachtige portie vlees heel krokant maar zacht vlees van binnen. Grote bak bambi erbij. Was voor ons 2 teveel. Dus hebben nog een lekkere portie over. Erg lekker!

Roos
8 janeiro 2024

De tipan babi pangang was héérlijk. Helaas vielen de gebakken bananen tegen.

Patrick Brouwer
8 janeiro 2024

Jullie zijn echt de beste

Fred
7 janeiro 2024

Zoals altijd conform verwachting. Goede kwaliteit en vriendelijke bediening.