Avaliações de Lucky House Wijk bij Duurstede

Avaliações recentes

5.0
Matthijs van Dorp
3 fevereiro 2023

Was weer heerlijk! En online bestellen en bestellen is gemakkelijk!

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen. Hartelijk bedankt!!

G van den Heuvel
2 fevereiro 2023

Was heel lekkere tomatensoep en bami. De bestelling was keurig op tijd gereed.

Reacção a Lucky House

Hartelijk dank voor de goede beoordeling!

Ben
30 janeiro 2023
Reacção a Lucky House

Bedankt!!

Miranda Overvest van Dijk
30 janeiro 2023

Goede hoeveelheid, nog goed warm bij thuiskomst. En altijd lekker. Halen er al jaren.

Reacção a Lucky House

Heel fijn om te horen! Hartelijk dank!

Frans Heideman
29 janeiro 2023

Lekker gegeten toppie

Reacção a Lucky House

Heel erg bedankt voor deze fijne beoordeling!

De Bruijn
27 janeiro 2023
Reacção a Lucky House

Bedankt voor de goede review!

Mo
25 janeiro 2023

Heerlijk krokante babi ketjap

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen. Hartelijk dank!!

R
21 janeiro 2023

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg zoals altijd. Superhandig dat je via de site kan bestellen en betalen.

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt!

Ageeth jansen
20 janeiro 2023

Het is goed geregeld via online bestellen en het is erg goed

Reacção a Lucky House

Heel erg bedankt!

Karen
15 janeiro 2023

Heerlijke rijsttafel

Reacção a Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Jerry
9 janeiro 2023

Heel goed restaurant, erg lekker eten en fijne service

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt !

Huisman
7 janeiro 2023

Heerlijk! Elke keer weer!

Reacção a Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Ferry Dekker
7 janeiro 2023

Heerlijk, smaakvol en vriendelijke bediening!!

Reacção a Lucky House

Dat is fijn om te horen, dankuwel!

Robbert
7 janeiro 2023

Top! Vers en snel.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen! Dankuwel

Ard
5 janeiro 2023
Reacção a Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Irma
5 janeiro 2023

Het eten is altijd lekker en goed. Helaas gaat er sinds het bestellen via de site wel soms wat fout. Gisteren pindasaus gekregen in plaats van de bestelde babi pangang saus. Niet fijn als je geen pindasaus lust....

Reacção a Lucky House

Excuses, door de drukte kan er wel eens wat fout gaan in de keuken. U krijgt hem de volgende keer tegoed van ons!

C. B. Steenbergen
4 janeiro 2023

Heerlijk die Chinese garnalen, Ook de rest van de bestelling heerlijk.

Reacção a Lucky House

Dankuwel, fijn om te horen !

Edwin Korthorst
2 janeiro 2023

S'middags Online besteld, afhaaltijd 18.30 u Uiteindelijk helaas pas om 19u klaar! Maandmenu A anders dan wat s'middags op de site/ besteld? Kipsaté erg droog, niet lekker Bami erg vet en niet lekker

Reacção a Lucky House

Vervelend om te horen, helaas kan de wachttijd op feestdagen soms erg oplopen. Onze excuses

Sandra Kers
2 janeiro 2023

Heerlijk gegeten

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Marieke
2 janeiro 2023

Vriendelijk personeel ondanks de enorme drukte op 1 januari. Door de online bestelling, hebben we niet lang hoeven te wachten. Het eten was uitstekend.

Reacção a Lucky House

Heel fijn om te horen, bedankt!

Nancy Jansen
2 janeiro 2023

Heerlijk eten.

Reacção a Lucky House

Gelukkig, bedankt voor uw beoordeling!

Stoffer
2 janeiro 2023

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten!

Reacção a Lucky House

Heel erg bedankt!

Tiny Van der Linden
2 janeiro 2023

Zoals altijd goede kwaliteit goede service en altijd vriendelijk🥰

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt!

Bouwman
2 janeiro 2023

Het eten was weer super!! Kwaliteit

Reacção a Lucky House

Hartelijk dank, fijn om te horen!

Lotte
1 janeiro 2022

Bij aankomst was er geen bestelling deze was niet doorgekomen na 3 kwartier eindelijk eten ontvangen na meerdere keren vragen. Heel erg jammer dit zijn we niet gewend can jullie.

Reacção a Lucky House

Onze excuses, het was enorm druk, sorry!

...
1 janeiro 2022

Veel was al koud. Erg jammer

Reacção a Lucky House

Neem nog een keer contact met ons op, wij willen dit graag oplossen

Sjoerd van de Water
31 dezembro 2022

Super!

Reacção a Lucky House

Bedankt!

Wim Terlingen
28 dezembro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Bas van Rooijen
28 dezembro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor de beoordeling!

Sylvia
27 dezembro 2022

Altijd lekker!

Reacção a Lucky House

Heel fijn om te horen, bedankt!

Birgitta
27 dezembro 2022

Vriendelijk personeel. Eten was heerlijk, zoals altijd.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

van eck
26 dezembro 2022

heerlijk gegeten zoals altijd

Reacção a Lucky House

Bedankt, heel fijn om te horen!

Roland
25 dezembro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor de beoordeling!

Martien
24 dezembro 2022

De beste

Reacção a Lucky House

Heel erg bedankt!

M
24 dezembro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

Hans Henderik
23 dezembro 2022

Altijd lekker eten , de beste Chinees in deze omgeving 👌👌👌

Reacção a Lucky House

Dat vinden we heel fijn om te horen, bedankt!

Van den bosch
19 dezembro 2022

Makkelijk online bestellen. Goede communicatie na online bestelling. Bestelling stond klaar op afgesproken tijd. Eten was heerlijk en goed warm. Prima 👍👍

Reacção a Lucky House

We zijn blij om dat te horen, heel erg bedankt!

Nico Smorenburg
19 dezembro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

Rinus van den Bogaard
18 dezembro 2022

Was weer zoals het moet zijn. lekker en goed en optijd klaar.

Reacção a Lucky House

Heel fijn om te horen, bedankt!

Reina
17 dezembro 2022

De babi ketjap was erg flauw van smaak en weinig ketjapsaus. De babi pangang met ketjap saus was wel goed. Helaas is dit de tweede keer dat er een gerecht tegenviel.

Reacção a Lucky House

We hebben al contact met u opgenomen, bedankt voor het doorgeven!

C. B. Steenbergen
8 dezembro 2022

Top, lekker zoals altijd.

Reacção a Lucky House

Bedankt!!

Anton Versteeg
7 dezembro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor de fijne beoordeling!!

van de Perk
4 dezembro 2022

Top! Zoals altijd.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt !

Sebastiaan Both
4 dezembro 2022

Heerlijk gegeten!

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen!

Jeff
4 dezembro 2022

Het was weer super lekker

Reacção a Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Karel Schneider
4 dezembro 2022

Top!!! Goede voorlichting

Reacção a Lucky House

Heel erg bedankt!

Moniek
3 dezembro 2022

Vegetarische loempia en vegetarische nasi besteld. Maar in beiden zat vlees

Reacção a Lucky House

Wij hebben al contact met u opgenomen, bedankt voor het doorgeven!

Gonnie Bosman-Kuijer
1 dezembro 2022

Het was weer heerlijk

Reacção a Lucky House

Heel fijn om te horen! Bedankt!!

Poelair
29 novembro 2022

Per email besteld en stond keurig op tijd klaar. Wij hebben heerlijk gegeten het was af!!!

Reacção a Lucky House

Hartelijk dank! Erg fijn om te horen!!

Patrick Brouwer
27 novembro 2022

Top, altijd top

Reacção a Lucky House

Hartelijk dank!

John
26 novembro 2022

Het was weer superlekker!

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Evertse
21 novembro 2022

Het was zoals altijd heerlijk.

Reacção a Lucky House

Heel erg bedankt!!

Ruud van Stijn
20 novembro 2022
Reacção a Lucky House

Hartelijk dank voor de goede beoordeling!

Christiaan
18 novembro 2022
Reacção a Lucky House

Dank voor de goede beoordeling!

Okkie
18 novembro 2022

Het was heerlijk.

Reacção a Lucky House

Hartelijk bedankt!

Peter van der Heijden
17 novembro 2022

Het was heerlijk😋

Reacção a Lucky House

Super fijn om te horen! Bedankt!

Gitta
16 novembro 2022

Makkelijk via de site te bestellen!

Reacção a Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Rob van den Eshof
15 novembro 2022

Besteld via de app, kwartier later konden we de bestelling ophalen. Werkt dus prima! Eten is altijd lekker.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt voor de goede beoordeling!

Kok
14 novembro 2022

Makkelijk te bestellen, afhaaltijd perfect en prima eten!

Reacção a Lucky House

Zeer fijn om te horen! Hartelijk dank!

JMD Pardoel-Verkerk
14 novembro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor de fijne beoordeling!

Sebastiaan Both
13 novembro 2022

Normaal gesproken altijd superl lekker eten, vandaag een keer een mindere kwaliteit. Babi pangang smaakte naar pinda/sate saus. Nasi was wel super. Waarschijnlijk dat de drukte een rol betekende in deze.

Reacção a Lucky House

Gelukkig al contact met u hierover gehad!

Veronica Deighton
13 novembro 2022

Het eten was super lekker. We hadden voor 17:45u besteld maar duurde toch nog wel lang voordat we het meekregen

Reacção a Lucky House

Excuus voor de langere wachttijd dan dat u van ons bent gewend! Dit had waarschijnlijk met de drukte te maken die dag. Fijn om te horen dat het eten wel lekker was!

Tony Jululu
11 novembro 2022

Zo, schitterend gegeten

Reacção a Lucky House

Dat is ook schitterend om te horen! :) Hartelijk dank!

Kittyhoogstraten
7 novembro 2022

Prima service

Reacção a Lucky House

Bedankt! Wij hopen u tevreden te houden met onze service!!

Roel Bakker
7 novembro 2022

Ondanks drukte toch prima kwaliteit

Reacção a Lucky House

Hartelijk dank voor deze goede beoordeling!

P.Besamusca
7 novembro 2022
Reacção a Lucky House

Heel erg bedankt!

Marianne Berghuis
6 novembro 2022

We hebben 2 chinezen rijsttafels besteld. We misten 1 bak babi pangang en een bak fou jong hai, en er waren geen saté stokjes bij. Graag deel van het geld retour

Reacção a Lucky House

Gelukkig is dit goed afgehandeld! U krijgt zoals we hebben besproken de saté van ons te goed :)

Christiaan Westerveld
6 novembro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor de fijne beoordeling!

Roel
6 novembro 2022

Tjap Tjoy en Mihoen met ossenhaas besteld. Tjap Tjoy was OK. Mihoen erg karig met ossenhaas en groenten. En weinig smaak. Dat moet echt beter.

Reacção a Lucky House

Wat vervelend om te horen! Wij zullen hier de volgende keer op letten!! Overigens heeft onze mihoen van zichzelf geen kruidige/sterke smaak. Mocht u hier meer of een sterkere smaak aan toegevoegd willen, kunt u dit altijd aan ons doorgeven. Dan zullen wij uw wens aan de kok doorgeven!

Kooijman
6 novembro 2022

Afhaal tijd 19.00 u. maar heb 20 min. zitten wachten wachten. Jammer!

Reacção a Lucky House

Excuus voor de lange wachttijd! Zaterdag en zondag zijn onze drukste dagen en dan kunnen wij u helaas niet de standaard wachttijd garanderen. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft en u de volgende keren een betere ervaring heeft bij ons! Wij zullen ook de volgende keer ons best doen uw bestelling op tijd klaar te hebben!!

Lia
5 novembro 2022

Erg lekker. Lekker mals vlees.

Reacção a Lucky House

Wat super fijn om te horen! Wij hopen u deze tevredenheid te blijven garanderen!!

Vincent van der Helm
5 novembro 2022

Via internet besteld en op het juiste moment kunnen afhalen.En het was nog lekker ook.!

Reacção a Lucky House

Super fijn om te horen! Hartelijk dank.

Pouw
4 novembro 2022

Het eten was allemaal erg flauw En koud, terwijl we maar 2 straten verder wonen.

Reacção a Lucky House

Wat vervelend om te horen! Wij hebben contact met u geprobeerd op te nemen. Wij willen namelijk graag van u horen wat er precies niet goed is gegaan. Mocht u tijd hebben zou u ons eventueel terug kunnen bellen?

Daniëlle van Ee
3 novembro 2022

Altijd heerlijk lekker eten en de meest vriendelijke service bij Lucky house.

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt!

Gerard van den Heuvel
2 novembro 2022

Het eten was heerlijk en de bestelling was exact op tijd klaar heb geen minuut hoeven wachten uitstekend hoor

Reacção a Lucky House

Dat vinden wij heel fijn om te horen. Hartelijk dank!!

Henny Piay
31 outubro 2022

Weer heerlijk gegeten heel vriendelijk personeel, zou heel fijn zijn als ze ook thuis bezorgen

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vond! Wij vinden het fijn om onze klanten te zien en te spreken wanneer ze hun eten komen afhalen, gaat bij bezorgen helaas niet :)

Sch
31 outubro 2022

Moeten lang op eten wachten bij afhaal.

Reacção a Lucky House

Er was een langere wachttijd dan u van ons gewend bent, aangezien het de laatste dag van de herfstvakantie was. Excuses voor het ongemak!

Monique
28 outubro 2022

Super handig om online te bestellen en te betalen. Ik kon het op de afgesproken tijd ophalen en hebben weer genoten van het lekkere eten

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Suzanne
26 outubro 2022

Het was in 1 woord weer heerlijk!

Reacção a Lucky House

Heel erg fijn om te horen! Bedankt!

Gert de Jong
26 outubro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Ellen Tielrooij
25 outubro 2022

Was onderweg van werk naar huis en bestelde online. Binnen 15 minuten stond het klaar. Ideaal online bestellen en het was zoals gewoonlijk heerlijk!

Reacção a Lucky House

Erg fijn om te horen! Wij hopen u zo tevreden te houden met onze service!

H van galen
24 outubro 2022

Het was heerlijk

Reacção a Lucky House

Erg fijn om te horen! Bedankt!

Michel Bliek
24 outubro 2022

Online besteld. Alles stond op tijd klaar, was warm en erg lekker. Vriendelijke mensen, zat ook extra kroepoek bij

Reacção a Lucky House

Bedankt voor de fijne reactie!

Rinus van den Bogaard
23 outubro 2022

Dit keer was het weer super lekker, en op afgesproken tijd klaar. Alleen een beetje veel saus en weinig vlees in de babiketjap. Hopelijk blijven jullie dit voort zetten.

Reacção a Lucky House

Bedankt voor de tip. Onze koks zullen hier de volgende keer op letten! Fijn dat het wel lekker was!!

Nathalie
22 outubro 2022

Was weer heerlijk en online bestellen top keurig op de afgesproken tijd staat het klaar!👍

Reacção a Lucky House

Heel erg bedankt! Erg fijn om te horen!!

V rossum
22 outubro 2022

Het was weer erg lekker!

Reacção a Lucky House

Dat is fijn om te horen!

Sebastiaan Both
20 outubro 2022

Zoals altijd heeeerlijk

Reacção a Lucky House

Dat is fijn om te horen! Bedankt voor de beoordeling!!

Léon Haver
15 outubro 2022

Hoewel we al een paar jaar uit Wijk zijn vertrokken komen we af en toe nog even terug voor het heerlijke eten van Lucky House. Ook nu was alles weer erg smakelijk (als vanouds)!

Reacção a Lucky House

Wat leuk om te horen, bedankt!

Ben Mulder
14 outubro 2022

Het was Top .

Reacção a Lucky House

Heel erg bedankt, goed om te horen!

Bron
13 outubro 2022

Eten was heerlijk snel klaar en goed warm

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Smorenburg
9 outubro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

Esther
9 outubro 2022

Heel lekkee gegetenn. En zoals altijd vlot en heel vriendelijk geholpen.

Reacção a Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Cor Versteeg
8 outubro 2022
Reacção a Lucky House

Hartelijk dank voor de 5 sterren!

Poppe
6 outubro 2022

Heel lekker, prima kwaliteit en snelle levering waardoor alles nog goed warm is

Reacção a Lucky House

Dat is fijn om te horen!

Marcel Spenkelink
3 outubro 2022

Prima systeem

Reacção a Lucky House

Bedankt!

Sandra Kers
3 outubro 2022

Zo als altijd was het weer heerlijk!

Reacção a Lucky House

Heel erg bedankt! Wij hopen u deze service te blijven leveren!

Dicky van Leeuwen
2 outubro 2022

Online besteld Eten was heerlijk top verzorgd 👍 Was op afgesproken tijd klaar

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Fam E
2 outubro 2022

Altijd prima hier!

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Sjoerd Mendel
29 setembro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

C. B. Steenbergen
26 setembro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

Tiny Van der Linden
25 setembro 2022

Weer heerlijke tjap tjoy gegeten.

Reacção a Lucky House

Dankuwel, wat fijn om te horen!

Wim Fase
25 setembro 2022

Prima kwaliteit

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

John van Impelen
24 setembro 2022

Vriendelijke mensen, heeerlijk eten!!

Reacção a Lucky House

Heel erg bedankt!

Helen
24 setembro 2022

Altijd vriendelijk en heerlijk eten

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, danku!

Floris
21 setembro 2022

Was heerlijk! Lijkt of de tomaten soep veranderd is qua smaak, klopt dat?

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt! De tomatensoep is eigenlijk niet veranderd, wat voor verschil proeft u?

R
21 setembro 2022

Weer heerlijk gegeten, was meer dan genoeg, warm en smaakte goed. Voor de eerste keer via de website besteld, ging heel makkelijk en snel.

Reacção a Lucky House

Gelukkig, fijn om te horen dat de website ook goed wordt ontvangen. Bedankt!

Patrick Brouwer
18 setembro 2022

We hebben heerlijk gegeten. De foe yong hai met garnalen was geweldig lekker. Dit was nieuw voor ons en zullen we zeker nog eens bestellen. Verder hebben wij bij onze bestelling nooit of te nimmer te klagen. Dank voor al die lekkere eet momenten. Keep up the good work.

Reacção a Lucky House

Dat is fijn om te horen, heel erg bedankt!

Wim
18 setembro 2022

Zoals altijd weer goed verzorgd…

Reacção a Lucky House

Gelukkig, bedankt!

Hans
17 setembro 2022

Eten is goed. Alleen stond het al klaar toen ik het kwam ophalen, hierdoor niet echt warm meer.

Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw feedback. Wij proberen altijd om het eten warm te houden. Voor de volgende keer raden wij u aan om bij de balie te bestellen. Zo weet u zeker dat het eten warm is.

Raaf
16 setembro 2022

Zoals altijd. Helemaal Top

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, bedankt voor de review!

De Jong
12 setembro 2022

Heel handig en goed!!

Reacção a Lucky House

Bedankt voor deze fijne review!

Jeffrey
12 setembro 2022

Het was weer super lkkr

Reacção a Lucky House

Goed om te horen, dankjewel!

Rinus en Karin
11 setembro 2022

Het was lekker maar de koe loe yoek vinden wij al een langere tijd van een mindere kwaliteit. de rest was super lekker.

Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw review. Wij horen graag van u hoe wij ons kunnen verbeteren. Zou u contact met ons kunnen opnemen op het telefoonnummer 0343 573 663 . U mag uiteraard altijd langskomen. Alvast bedankt!

Peter
11 setembro 2022

ik was daar met mijn scootmobiel en werd bijna meteen buiten geholpen mijn bestelling werd buiten aan mijn scoot gebracht. Toppie

Reacção a Lucky House

Wij helpen u graag, bedankt voor de review!

Schottert
11 setembro 2022

Top Chinees!

Reacção a Lucky House

Dankjewel!

Anoniem
10 setembro 2022

Het eten was op tijd en heerlijk.

Reacção a Lucky House

Bedankt voor deze fijne review!

De With
9 setembro 2022

Het was goed en ontzettend lekker

Reacção a Lucky House

Goed om te horen dat het naar wens was, bedankt voor uw review!

Jan
6 setembro 2022

Bij dit bedrijf krijg je ‘waar’ voor je geld. Heerlijke gerechten, goede service🎈

Reacção a Lucky House

Wij zijn blij dit te horen!

Huisman
4 setembro 2022

Het was weer top zoals altijd heerlijk al jaren en jaren

Reacção a Lucky House

Dat is heel fijn om te horen, bedankt!

Joan
2 setembro 2022

Goed eten. Smaakvol en ruim voldoende

Reacção a Lucky House

Bedankt voor deze fijne review!

AnneMarieke
30 agosto 2022

Snel ,keurig op tijd .handige site om te bestellen !

Reacção a Lucky House

Hartelijk dank voor uw review!

Rien van Willigenburg
29 agosto 2022

Wijk bij Duursyede 29-08-2022 Eten was voortreffelijk Te veel eigenlijk En een perfect werkende website

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was, bedankt!

Brugman
28 agosto 2022

Verbeterpunt iets meer balans in de loempia met Kip, ei en taugé.

Reacção a Lucky House

Bedankt voor de feedback, wij zullen de volgende keer erop letten.

Louis & Gonnie Bosman
28 agosto 2022

Het was weer heerlijk. Bedankt weer voor het lekkete eten

Reacção a Lucky House

Geen probleem, jij bedankt voor deze fijne review!

Anita
26 agosto 2022

Het eten was heerlijk! We hadden online besteld en bij aankomst was het eten net klaar. Alleen jammer dat het eten in een plastic tas wordt meegegeven. Tip: overgaan op papieren zakken of de klant laten betalen voor een plastic tas.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vond! Wat betreft de plastic tas, dat is inderdaad een goed idee, maar papieren tassen zijn niet echt haalbaar omdat de gerechten daar eigenlijk te zwaar voor zijn. Wel is het altijd mogelijk om uw eigen tas mee te nemen!

Horn
21 agosto 2022

Altijd top!

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

A Rijken
21 agosto 2022

Indische rijsttafel besteld voor drie personen. Overvloedig en heerlijk!

Reacção a Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Vincent Kotten
20 agosto 2022

Eten zoals altijd, uitstekend. Mag alleen op tijd klaar zijn, besteld voor 18.30 afhalen, maar liep pas 18.45 de deur uit.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vond. Het kan wegens drukte inderdaad soms wat uitlopen, excuses voor het ongemak.

liavdcraats
19 agosto 2022

Heerlijk gegeten. Complimenten.

Reacção a Lucky House

Goed om te horen!

M
19 agosto 2022

Altijd goed!

Reacção a Lucky House

Ontzettend fijn om te horen, bedankt!

Sebastiaan Both
18 agosto 2022

Goede smaak, lekker warm en zoals als eigenlijk altijd was het heel erg lekker

Reacção a Lucky House

Heel fijn om te horen, bedankt!

Linda
17 agosto 2022

Altijd heerlijk, vers, warm en vrolijke ontvangst!!

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, bedankt!

Anita
16 agosto 2022

Super, sauzen met gluten apart gehouden. Tip gebruik mais of aardappelmeel om te binden dan is het Glutenvrij.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt voor de tip!

AP
13 agosto 2022

Zoals altijd uitstekend!

Brigitte
11 agosto 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw review!

Heleen
9 agosto 2022

Moet eerlijk zeggen dat de loempia’s erg soppig waren !! Buitenkant zacht en dat zijn we zeker niet gewend bij jullie !!!

Reacção a Lucky House

Vervelend om te horen. Onze excuses. Eigenlijk moet de loempia gelijk gegeten worden wanneer deze klaar is, wanneer hij even staat om opgehaald te worden wordt deze al gauw soppig.

JMD Pardoel-Verkerk
8 agosto 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw review!

Marcel Spenkelink
7 agosto 2022

Beusichem, Kort samen gevat: In het begin even zoeken, met de nadruk op even Verder een compleet en goed werkend systeem. Nieuwe trend die nog werkt ook Prima!

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, hartelijk dank.

Sjoerd Mendel
7 agosto 2022

Heerlijke smaakvolle maaltijd van goede kwaliteit

Reacção a Lucky House

Hartelijk dank!

Wim
7 agosto 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd klaar

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Van de Veen
6 agosto 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw review!

Dick Lokhorst
4 agosto 2022

Babi pang gang en foe yong hai besteld met de opmerking glutenvrij. Wij werden gebeld om te overleggen wat wel en niet mogelijk was. Prima verzorgd en voor de zekerheid werden de sauzen apart geleverd , Kleine tip : als je een beker babi pangang saus naast een beker foe yong hai saus zet zie je echt geen verschil, een viltstift kan hier wonderen verrichten. verder heerlijk gegeten, ga zo door !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat u tevreden bent! U kunt altijd bij opmerkingen erbij zetten dat u graag zou willen dat wij opschrijven welke saus er in de beker zit.

Marjan
4 agosto 2022

Goed eten! Heel fijn om nu online te kunnen bestellen.

Reacção a Lucky House

Bedankt, fijn om te horen dat het nieuwe systeem goed wordt ontvangen!

Marien
3 agosto 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor de review!

Ronald
31 julho 2022

Was als vanouds weer heerlijk.

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, bedankt!

Johanna Lamers
30 julho 2022

duidelijke bestel site, goede service met afhalen. Een hele vooruit gang.

Reacção a Lucky House

Dat is goed om te horen. Bedankt voor de review!

Lizette
29 julho 2022

Goed geregeld Optijd de bestelling klaar

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was. Bedankt voor uw review

Theo Mocking
29 julho 2022

Voor het eerst gebruik gemaakt van bestelling via internet (we belden altijd) Wist nog niet dat het kon, maar een geweldige verbetering van de service. 18:55 ophalen. 18:55 was het ook klaar. En het eten was gewoon weer goed.

Reacção a Lucky House

Bedankt voor de fijne review!

Kees
27 julho 2022

Eten was klaar op het afgesproken tijdstip, goed warm en lekker van smaak.

Reacção a Lucky House

Dat is fijn, bedankt voor de review!

MR
26 julho 2022

Netjes verzorgd en op tijd klaar. Maar eentonig van smaak alle gerechten heel zoet en in verhouding tot de saus weinig vlees.

Reacção a Lucky House

Bedankt voor de feedback en vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Wij adviseren voor de volgende keer om 1 persoons Indische rijsttafel te bestellen. De variatie van dit gerecht is meer gevarieerd en zit ook meer vlees in.

Bas Cornelisse
23 julho 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw review!

Michel Bliek
23 julho 2022

Indische Rijsttafel, online besteld. Stond netjes klaar, heel warm en superlekker. Valt me weer op dat het veel minder vet is dan vaak ergens anders. Heerlijk gegeten!

Reacção a Lucky House

Wat goed om te horen dat het heeft gesmaakt. Bedankt voor de review!

Oudbier
22 julho 2022

Had nasi rames speciaal besteld maar wat ik kreeg leek totaal niet op een Indisch gerecht volgens omschrijving zou ik moeten krijgen Indische babi ketjap zat Er niet in ook gebakken kipfilet zat er niet in het enigste Indische gerecht was rundvlees in sambalsaus wel heel veel wat op koe loe yuk lijkt wel zo’n 12 stuks zonder saus helaas dat ik dit moet zeggen dit was de slechtste nasi rames die hebt gegeten en ik heb er al heel veel van gegeten in de loop der jaren leek er niet op

Reacção a Lucky House

Vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Bij de nasi rames speciaal zit er standaard gebakken kip in speciale saus, Indische babi ketjap en sambalrundvlees in. De 12 stuks die u bedoelt, is de gebakken kip in speciale saus. Voor de volgende keer raden wij u aan om de Indische rijsttafel voor 1 persoon te bestellen. Hierin zit er een grotere variatie aan Indische gerechten.

Talitha en debby
22 julho 2022

Heerlijk alleen was ketjap beetje droog

Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw feedback. Voor de volgende keer zullen wij erop letten dat dit voorkomen wordt.

Anneke
22 julho 2022

Werkt prima zo

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Ed
21 julho 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor de review!

Tiny Van der Linden
21 julho 2022

Fijn dat wij zo mogen bestellen. Jullie kwaliteit is en blijft top👍 Ga zo door!!

Reacção a Lucky House

Dat is goed om te horen, wij blijven ons best doen om deze kwaliteit te behouden!

Nicole
18 julho 2022

goed!!

Reacção a Lucky House

Bedankt!

Paul
18 julho 2022

Simpel via internet bestellen en op de afgesproken tijd staat het klaar. Binnen 5 min weer thuis en het eten was zoals de voorgaande keren weer helemaal zoals we gewend waren, top!

Reacção a Lucky House

Super om te horen, dankjewel!

Gert
15 julho 2022

Heerlijk gegeten

Reacção a Lucky House

Dat is fijn om te horen, bedankt!

Karin
14 julho 2022

Zoals altijd is het personeel vriendelijk. Het is eten is goed en lekker. Als je een tijd afspreekt is het ook klaar op de afgesproken tijd.

Reacção a Lucky House

Goed om te horen en hartelijk dank voor deze fijne review!

Danielle
13 julho 2022

Heerlijk gegeten! En wat een vriendelijke gastvrouw bij het ophalen! Bedankt!

Reacção a Lucky House

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat het naar wens was!

Marielle
13 julho 2022
Reacção a Lucky House

Dank u wel!

Lit
10 julho 2022

Prima Loempia

Reacção a Lucky House

Goed om te horen dat de loempia naar wens was, bedankt!

Macc
10 julho 2022

Vlees was taai, veel te veel dikke saus en te kleine bakjes bami en nasi bij het hoofdgerecht

Reacção a Lucky House

Vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Voor de volgende keer zullen wij hierop letten. Bij onze hoofdgerechten zit er standaard een kleine nasi of bami erbij. Wanneer u liever een grote nasi of bami wil, is daar een aparte keuze voor die u kunt kiezen tijdens het bestellen.

Fred.v.d.Hek
10 julho 2022

lekker en makkelijk te bestellen

Reacção a Lucky House

Dat is goed om te horen, dank u wel!

D Zumbrink
9 julho 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw review!

Essie
9 julho 2022

Prima geregeld. Snel online besteld en afgerekend. Bij ophalen stond de bestelling al netjes klaar.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was, bedankt!

J
9 julho 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt!

Jessica
8 julho 2022

Zoals altijd vriendelijk personeel en snelle service. Ga zo door!!

Reacção a Lucky House

dank u wel,fijn om te horen!

Anoniem
7 julho 2022
Reacção a Lucky House

dank u wel!

Tineke van der Haar
7 julho 2022

Wat mij betreft geen verbeterpunten. Online bestellen en meteen afrekenen ging prima, het eten was verrukkelijk en stond klaar op het gewenste tijdstip.

Reacção a Lucky House

bedankt, fijn om te horen!

Van Dijk
6 julho 2022

Heeft heerlijk gesmaakt! Super handig ook dat online bestellen.

Reacção a Lucky House

bedankt! Fijn om te horen!

henk guldie
5 julho 2022

het was weer erg lekker, alleen jammer dat de prijs fors is gestegen.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt, helaas zijn ook de inkoopprijzen fors gestegen. We doen ons best om het zo voordelig mogelijk te houden voor onze klanten.

:)
5 julho 2022
Reacção a Lucky House

bedankt!

Michel Bliek
4 julho 2022

Heel lekker gegeten, niet te vet, goede smaken. Ook makkelijk bestellen online. Bezorgen doet men nog niet, maar als alles klaar staat, als je gaat halen, is dat ook niet zo erg. Dus wij zijn erg tevreden.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Lintimmaa
3 julho 2022
Reacção a Lucky House

bedankt!

Ella
3 julho 2022

Super service bestellen via de website en dan staat je eten klaar op het afgesproken tijdstip

Reacção a Lucky House

Bedankt!

Louis en Gonnie Bosman
1 julho 2022

Onverwacht mee eters. Vonden het heerlijk. Is nog over voor onszelf extra. Heerlijk weer

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt!

John
29 junho 2022

Zoals altijd prima.

Reacção a Lucky House

Bedankt!

Sandra Kers
27 junho 2022

Heerlijk gegeten klein kritiek puntje 🥴 alleen in de mini loempia’s zat weinig tot geen vulling. Verder prima en fijn dat digitaal bestel systeem!

Reacção a Lucky House

In de mini loempia's zit inderdaad wat minder vulling. Als u van meer vulling houdt raden wij de Chinese loempia's aan, hier zit meer vulling in.

Margriet Vernooij
26 junho 2022

Oef de kroepoek zat er niet bij, jammer maar de rest was heerlijk.

Reacção a Lucky House

Excuses, door de drukte hebben we niet goed opgelet. U krijgt hem de volgende keer tegoed!

Nathalie
25 junho 2022

Was weer heerlijk! Altijd goed!👍🍴

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Nout
25 junho 2022

Goede service, zeer vriendelijke medewerkers en lekker eten.

Reacção a Lucky House

Hartelijk dank!

Christiaan westerveld
23 junho 2022

Lucky house is altijd lekker, heb nog nooit gehad dat ik hier eten vandaan heb gehad wat minder was. Verder zijn het ook super vriendelijke mensen, kortom een aanrader!

Reacção a Lucky House

Vriendelijk bedankt!

Louis & Gonnie Bosman
20 junho 2022

Wij komen graag, genieten van het lekkere eten. Ook gisteren was het weer verrukkelijk

Reacção a Lucky House

Ontzettend fijn om te horen, bedankt!

Peek
20 junho 2022

Het eten was goed. Alleen hadden we voor kwart voor 6 ophalen aangegeven maar moesten alsnog meer dan een half uur wachten.

Reacção a Lucky House

Onze excuses, door de drukte wegens Vaderdag liepen de bestellingen een beetje uit.

Nicolette
19 junho 2022

Ondanks de drukte erg vriendelijk en erg lekker eten. Waren alleen de miniloempias vergeten maar dat is waarschijnlijk te wijten aan de drukte.

Reacção a Lucky House

Onze excuses, inderdaad door de drukte over het hoofd gezien. U krijgt ze de volgende keer tegoed van ons!

Nils
19 junho 2022

Lekker gegeten

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

FamB
19 junho 2022
Stephan Peters
15 junho 2022

Erg lekker gegeten wederom. Kwaliteit van het eten is goed. Ook fijn dat de website vernieuwd is en je nu makkelijk online kunt bestellen en betalen. Alleen nog maar binnenlopen om het op te halen.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Joyce
10 junho 2022

Het eten is er altijd heel lekker, maskt niet uit wat je neemt. Het enige wat mij opviel is dat de porties, zelfs de nasi, kleiner geworden zijn maar de prijs nog steeds hetzelfde. Vind het nu wel duur voor de hoeveelheid die je krijgt.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt!

Anita
10 junho 2022

Op tijd klaar en zoals altijd lekker

Reacção a Lucky House

Dankuwel, fijn om te horen!