Avaliações de Lucky House Wijk bij Duurstede

Avaliações recentes

5.0
Poppe
Ontem

Heel lekker, prima kwaliteit en snelle levering waardoor alles nog goed warm is

Marcel Spenkelink
3 outubro 2022

Prima systeem

Sandra Kers
3 outubro 2022

Zo als altijd was het weer heerlijk!

Dicky van Leeuwen
2 outubro 2022

Online besteld Eten was heerlijk top verzorgd 👍 Was op afgesproken tijd klaar

Fam E
2 outubro 2022

Altijd prima hier!

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Sjoerd Mendel
29 setembro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

C. B. Steenbergen
26 setembro 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

Tiny Van der Linden
25 setembro 2022

Weer heerlijke tjap tjoy gegeten.

Reacção a Lucky House

Dankuwel, wat fijn om te horen!

Wim Fase
25 setembro 2022

Prima kwaliteit

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

John van Impelen
24 setembro 2022

Vriendelijke mensen, heeerlijk eten!!

Reacção a Lucky House

Heel erg bedankt!

Helen
24 setembro 2022

Altijd vriendelijk en heerlijk eten

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, danku!

Floris
21 setembro 2022

Was heerlijk! Lijkt of de tomaten soep veranderd is qua smaak, klopt dat?

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt! De tomatensoep is eigenlijk niet veranderd, wat voor verschil proeft u?

R
21 setembro 2022

Weer heerlijk gegeten, was meer dan genoeg, warm en smaakte goed. Voor de eerste keer via de website besteld, ging heel makkelijk en snel.

Reacção a Lucky House

Gelukkig, fijn om te horen dat de website ook goed wordt ontvangen. Bedankt!

Patrick Brouwer
18 setembro 2022

We hebben heerlijk gegeten. De foe yong hai met garnalen was geweldig lekker. Dit was nieuw voor ons en zullen we zeker nog eens bestellen. Verder hebben wij bij onze bestelling nooit of te nimmer te klagen. Dank voor al die lekkere eet momenten. Keep up the good work.

Reacção a Lucky House

Dat is fijn om te horen, heel erg bedankt!

Wim
18 setembro 2022

Zoals altijd weer goed verzorgd…

Reacção a Lucky House

Gelukkig, bedankt!

Hans
17 setembro 2022

Eten is goed. Alleen stond het al klaar toen ik het kwam ophalen, hierdoor niet echt warm meer.

Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw feedback. Wij proberen altijd om het eten warm te houden. Voor de volgende keer raden wij u aan om bij de balie te bestellen. Zo weet u zeker dat het eten warm is.

Raaf
16 setembro 2022

Zoals altijd. Helemaal Top

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, bedankt voor de review!

De Jong
12 setembro 2022

Heel handig en goed!!

Reacção a Lucky House

Bedankt voor deze fijne review!

Jeffrey
12 setembro 2022

Het was weer super lkkr

Reacção a Lucky House

Goed om te horen, dankjewel!

Rinus en Karin
11 setembro 2022

Het was lekker maar de koe loe yoek vinden wij al een langere tijd van een mindere kwaliteit. de rest was super lekker.

Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw review. Wij horen graag van u hoe wij ons kunnen verbeteren. Zou u contact met ons kunnen opnemen op het telefoonnummer 0343 573 663 . U mag uiteraard altijd langskomen. Alvast bedankt!

Peter
11 setembro 2022

ik was daar met mijn scootmobiel en werd bijna meteen buiten geholpen mijn bestelling werd buiten aan mijn scoot gebracht. Toppie

Reacção a Lucky House

Wij helpen u graag, bedankt voor de review!

Schottert
11 setembro 2022

Top Chinees!

Reacção a Lucky House

Dankjewel!

Anoniem
10 setembro 2022

Het eten was op tijd en heerlijk.

Reacção a Lucky House

Bedankt voor deze fijne review!

De With
9 setembro 2022

Het was goed en ontzettend lekker

Reacção a Lucky House

Goed om te horen dat het naar wens was, bedankt voor uw review!

Jan
6 setembro 2022

Bij dit bedrijf krijg je ‘waar’ voor je geld. Heerlijke gerechten, goede service🎈

Reacção a Lucky House

Wij zijn blij dit te horen!

Huisman
4 setembro 2022

Het was weer top zoals altijd heerlijk al jaren en jaren

Reacção a Lucky House

Dat is heel fijn om te horen, bedankt!

Joan
2 setembro 2022

Goed eten. Smaakvol en ruim voldoende

Reacção a Lucky House

Bedankt voor deze fijne review!

AnneMarieke
30 agosto 2022

Snel ,keurig op tijd .handige site om te bestellen !

Reacção a Lucky House

Hartelijk dank voor uw review!

Rien van Willigenburg
29 agosto 2022

Wijk bij Duursyede 29-08-2022 Eten was voortreffelijk Te veel eigenlijk En een perfect werkende website

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was, bedankt!

Brugman
28 agosto 2022

Verbeterpunt iets meer balans in de loempia met Kip, ei en taugé.

Reacção a Lucky House

Bedankt voor de feedback, wij zullen de volgende keer erop letten.

Louis & Gonnie Bosman
28 agosto 2022

Het was weer heerlijk. Bedankt weer voor het lekkete eten

Reacção a Lucky House

Geen probleem, jij bedankt voor deze fijne review!

Anita
26 agosto 2022

Het eten was heerlijk! We hadden online besteld en bij aankomst was het eten net klaar. Alleen jammer dat het eten in een plastic tas wordt meegegeven. Tip: overgaan op papieren zakken of de klant laten betalen voor een plastic tas.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vond! Wat betreft de plastic tas, dat is inderdaad een goed idee, maar papieren tassen zijn niet echt haalbaar omdat de gerechten daar eigenlijk te zwaar voor zijn. Wel is het altijd mogelijk om uw eigen tas mee te nemen!

Horn
21 agosto 2022

Altijd top!

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

A Rijken
21 agosto 2022

Indische rijsttafel besteld voor drie personen. Overvloedig en heerlijk!

Reacção a Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Vincent Kotten
20 agosto 2022

Eten zoals altijd, uitstekend. Mag alleen op tijd klaar zijn, besteld voor 18.30 afhalen, maar liep pas 18.45 de deur uit.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vond. Het kan wegens drukte inderdaad soms wat uitlopen, excuses voor het ongemak.

liavdcraats
19 agosto 2022

Heerlijk gegeten. Complimenten.

Reacção a Lucky House

Goed om te horen!

M
19 agosto 2022

Altijd goed!

Reacção a Lucky House

Ontzettend fijn om te horen, bedankt!

Sebastiaan Both
18 agosto 2022

Goede smaak, lekker warm en zoals als eigenlijk altijd was het heel erg lekker

Reacção a Lucky House

Heel fijn om te horen, bedankt!

Linda
17 agosto 2022

Altijd heerlijk, vers, warm en vrolijke ontvangst!!

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, bedankt!

Anita
16 agosto 2022

Super, sauzen met gluten apart gehouden. Tip gebruik mais of aardappelmeel om te binden dan is het Glutenvrij.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt voor de tip!

AP
13 agosto 2022

Zoals altijd uitstekend!

Brigitte
11 agosto 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw review!

Heleen
9 agosto 2022

Moet eerlijk zeggen dat de loempia’s erg soppig waren !! Buitenkant zacht en dat zijn we zeker niet gewend bij jullie !!!

Reacção a Lucky House

Vervelend om te horen. Onze excuses. Eigenlijk moet de loempia gelijk gegeten worden wanneer deze klaar is, wanneer hij even staat om opgehaald te worden wordt deze al gauw soppig.

JMD Pardoel-Verkerk
8 agosto 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw review!

Marcel Spenkelink
7 agosto 2022

Beusichem, Kort samen gevat: In het begin even zoeken, met de nadruk op even Verder een compleet en goed werkend systeem. Nieuwe trend die nog werkt ook Prima!

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, hartelijk dank.

Sjoerd Mendel
7 agosto 2022

Heerlijke smaakvolle maaltijd van goede kwaliteit

Reacção a Lucky House

Hartelijk dank!

Wim
7 agosto 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd klaar

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Van de Veen
6 agosto 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw review!

Dick Lokhorst
4 agosto 2022

Babi pang gang en foe yong hai besteld met de opmerking glutenvrij. Wij werden gebeld om te overleggen wat wel en niet mogelijk was. Prima verzorgd en voor de zekerheid werden de sauzen apart geleverd , Kleine tip : als je een beker babi pangang saus naast een beker foe yong hai saus zet zie je echt geen verschil, een viltstift kan hier wonderen verrichten. verder heerlijk gegeten, ga zo door !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat u tevreden bent! U kunt altijd bij opmerkingen erbij zetten dat u graag zou willen dat wij opschrijven welke saus er in de beker zit.

Marjan
4 agosto 2022

Goed eten! Heel fijn om nu online te kunnen bestellen.

Reacção a Lucky House

Bedankt, fijn om te horen dat het nieuwe systeem goed wordt ontvangen!

Marien
3 agosto 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor de review!

Ronald
31 julho 2022

Was als vanouds weer heerlijk.

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, bedankt!

Johanna Lamers
30 julho 2022

duidelijke bestel site, goede service met afhalen. Een hele vooruit gang.

Reacção a Lucky House

Dat is goed om te horen. Bedankt voor de review!

Lizette
29 julho 2022

Goed geregeld Optijd de bestelling klaar

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was. Bedankt voor uw review

Theo Mocking
29 julho 2022

Voor het eerst gebruik gemaakt van bestelling via internet (we belden altijd) Wist nog niet dat het kon, maar een geweldige verbetering van de service. 18:55 ophalen. 18:55 was het ook klaar. En het eten was gewoon weer goed.

Reacção a Lucky House

Bedankt voor de fijne review!

Kees
27 julho 2022

Eten was klaar op het afgesproken tijdstip, goed warm en lekker van smaak.

Reacção a Lucky House

Dat is fijn, bedankt voor de review!

MR
26 julho 2022

Netjes verzorgd en op tijd klaar. Maar eentonig van smaak alle gerechten heel zoet en in verhouding tot de saus weinig vlees.

Reacção a Lucky House

Bedankt voor de feedback en vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Wij adviseren voor de volgende keer om 1 persoons Indische rijsttafel te bestellen. De variatie van dit gerecht is meer gevarieerd en zit ook meer vlees in.

Bas Cornelisse
23 julho 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw review!

Michel Bliek
23 julho 2022

Indische Rijsttafel, online besteld. Stond netjes klaar, heel warm en superlekker. Valt me weer op dat het veel minder vet is dan vaak ergens anders. Heerlijk gegeten!

Reacção a Lucky House

Wat goed om te horen dat het heeft gesmaakt. Bedankt voor de review!

Oudbier
22 julho 2022

Had nasi rames speciaal besteld maar wat ik kreeg leek totaal niet op een Indisch gerecht volgens omschrijving zou ik moeten krijgen Indische babi ketjap zat Er niet in ook gebakken kipfilet zat er niet in het enigste Indische gerecht was rundvlees in sambalsaus wel heel veel wat op koe loe yuk lijkt wel zo’n 12 stuks zonder saus helaas dat ik dit moet zeggen dit was de slechtste nasi rames die hebt gegeten en ik heb er al heel veel van gegeten in de loop der jaren leek er niet op

Reacção a Lucky House

Vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Bij de nasi rames speciaal zit er standaard gebakken kip in speciale saus, Indische babi ketjap en sambalrundvlees in. De 12 stuks die u bedoelt, is de gebakken kip in speciale saus. Voor de volgende keer raden wij u aan om de Indische rijsttafel voor 1 persoon te bestellen. Hierin zit er een grotere variatie aan Indische gerechten.

Talitha en debby
22 julho 2022

Heerlijk alleen was ketjap beetje droog

Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw feedback. Voor de volgende keer zullen wij erop letten dat dit voorkomen wordt.

Anneke
22 julho 2022

Werkt prima zo

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Ed
21 julho 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor de review!

Tiny Van der Linden
21 julho 2022

Fijn dat wij zo mogen bestellen. Jullie kwaliteit is en blijft top👍 Ga zo door!!

Reacção a Lucky House

Dat is goed om te horen, wij blijven ons best doen om deze kwaliteit te behouden!

Nicole
18 julho 2022

goed!!

Reacção a Lucky House

Bedankt!

Paul
18 julho 2022

Simpel via internet bestellen en op de afgesproken tijd staat het klaar. Binnen 5 min weer thuis en het eten was zoals de voorgaande keren weer helemaal zoals we gewend waren, top!

Reacção a Lucky House

Super om te horen, dankjewel!

Gert
15 julho 2022

Heerlijk gegeten

Reacção a Lucky House

Dat is fijn om te horen, bedankt!

Karin
14 julho 2022

Zoals altijd is het personeel vriendelijk. Het is eten is goed en lekker. Als je een tijd afspreekt is het ook klaar op de afgesproken tijd.

Reacção a Lucky House

Goed om te horen en hartelijk dank voor deze fijne review!

Danielle
13 julho 2022

Heerlijk gegeten! En wat een vriendelijke gastvrouw bij het ophalen! Bedankt!

Reacção a Lucky House

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat het naar wens was!

Marielle
13 julho 2022
Reacção a Lucky House

Dank u wel!

Lit
10 julho 2022

Prima Loempia

Reacção a Lucky House

Goed om te horen dat de loempia naar wens was, bedankt!

Macc
10 julho 2022

Vlees was taai, veel te veel dikke saus en te kleine bakjes bami en nasi bij het hoofdgerecht

Reacção a Lucky House

Vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Voor de volgende keer zullen wij hierop letten. Bij onze hoofdgerechten zit er standaard een kleine nasi of bami erbij. Wanneer u liever een grote nasi of bami wil, is daar een aparte keuze voor die u kunt kiezen tijdens het bestellen.

Fred.v.d.Hek
10 julho 2022

lekker en makkelijk te bestellen

Reacção a Lucky House

Dat is goed om te horen, dank u wel!

D Zumbrink
9 julho 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt voor uw review!

Essie
9 julho 2022

Prima geregeld. Snel online besteld en afgerekend. Bij ophalen stond de bestelling al netjes klaar.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was, bedankt!

J
9 julho 2022
Reacção a Lucky House

Bedankt!

Jessica
8 julho 2022

Zoals altijd vriendelijk personeel en snelle service. Ga zo door!!

Reacção a Lucky House

dank u wel,fijn om te horen!

Anoniem
7 julho 2022
Reacção a Lucky House

dank u wel!

Tineke van der Haar
7 julho 2022

Wat mij betreft geen verbeterpunten. Online bestellen en meteen afrekenen ging prima, het eten was verrukkelijk en stond klaar op het gewenste tijdstip.

Reacção a Lucky House

bedankt, fijn om te horen!

Van Dijk
6 julho 2022

Heeft heerlijk gesmaakt! Super handig ook dat online bestellen.

Reacção a Lucky House

bedankt! Fijn om te horen!

henk guldie
5 julho 2022

het was weer erg lekker, alleen jammer dat de prijs fors is gestegen.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt, helaas zijn ook de inkoopprijzen fors gestegen. We doen ons best om het zo voordelig mogelijk te houden voor onze klanten.

:)
5 julho 2022
Reacção a Lucky House

bedankt!

Michel Bliek
4 julho 2022

Heel lekker gegeten, niet te vet, goede smaken. Ook makkelijk bestellen online. Bezorgen doet men nog niet, maar als alles klaar staat, als je gaat halen, is dat ook niet zo erg. Dus wij zijn erg tevreden.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Lintimmaa
3 julho 2022
Reacção a Lucky House

bedankt!

Ella
3 julho 2022

Super service bestellen via de website en dan staat je eten klaar op het afgesproken tijdstip

Reacção a Lucky House

Bedankt!

Louis en Gonnie Bosman
1 julho 2022

Onverwacht mee eters. Vonden het heerlijk. Is nog over voor onszelf extra. Heerlijk weer

Reacção a Lucky House

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt!

John
29 junho 2022

Zoals altijd prima.

Reacção a Lucky House

Bedankt!

Sandra Kers
27 junho 2022

Heerlijk gegeten klein kritiek puntje 🥴 alleen in de mini loempia’s zat weinig tot geen vulling. Verder prima en fijn dat digitaal bestel systeem!

Reacção a Lucky House

In de mini loempia's zit inderdaad wat minder vulling. Als u van meer vulling houdt raden wij de Chinese loempia's aan, hier zit meer vulling in.

Margriet Vernooij
26 junho 2022

Oef de kroepoek zat er niet bij, jammer maar de rest was heerlijk.

Reacção a Lucky House

Excuses, door de drukte hebben we niet goed opgelet. U krijgt hem de volgende keer tegoed!

Nathalie
25 junho 2022

Was weer heerlijk! Altijd goed!👍🍴

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Nout
25 junho 2022

Goede service, zeer vriendelijke medewerkers en lekker eten.

Reacção a Lucky House

Hartelijk dank!

Christiaan westerveld
23 junho 2022

Lucky house is altijd lekker, heb nog nooit gehad dat ik hier eten vandaan heb gehad wat minder was. Verder zijn het ook super vriendelijke mensen, kortom een aanrader!

Reacção a Lucky House

Vriendelijk bedankt!

Louis & Gonnie Bosman
20 junho 2022

Wij komen graag, genieten van het lekkere eten. Ook gisteren was het weer verrukkelijk

Reacção a Lucky House

Ontzettend fijn om te horen, bedankt!

Peek
20 junho 2022

Het eten was goed. Alleen hadden we voor kwart voor 6 ophalen aangegeven maar moesten alsnog meer dan een half uur wachten.

Reacção a Lucky House

Onze excuses, door de drukte wegens Vaderdag liepen de bestellingen een beetje uit.

Nicolette
19 junho 2022

Ondanks de drukte erg vriendelijk en erg lekker eten. Waren alleen de miniloempias vergeten maar dat is waarschijnlijk te wijten aan de drukte.

Reacção a Lucky House

Onze excuses, inderdaad door de drukte over het hoofd gezien. U krijgt ze de volgende keer tegoed van ons!

Nils
19 junho 2022

Lekker gegeten

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

FamB
19 junho 2022
Stephan Peters
15 junho 2022

Erg lekker gegeten wederom. Kwaliteit van het eten is goed. Ook fijn dat de website vernieuwd is en je nu makkelijk online kunt bestellen en betalen. Alleen nog maar binnenlopen om het op te halen.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Joyce
10 junho 2022

Het eten is er altijd heel lekker, maskt niet uit wat je neemt. Het enige wat mij opviel is dat de porties, zelfs de nasi, kleiner geworden zijn maar de prijs nog steeds hetzelfde. Vind het nu wel duur voor de hoeveelheid die je krijgt.

Reacção a Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt!

Anita
10 junho 2022

Op tijd klaar en zoals altijd lekker

Reacção a Lucky House

Dankuwel, fijn om te horen!