Bewertungen von Lucky House Wijk bij Duurstede

Neue Beurteilungen

5.0
Gonnie Bosman-Kuijer
Gestern

Het was weer heerlijk

Poelair
29 November 2022

Per email besteld en stond keurig op tijd klaar. Wij hebben heerlijk gegeten het was af!!!

Patrick Brouwer
27 November 2022

Top, altijd top

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank!

John
26 November 2022

Het was weer superlekker!

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Evertse
21 November 2022

Het was zoals altijd heerlijk.

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!!

Ruud van Stijn
20 November 2022
Antwort von Lucky House

Hartelijk dank voor de goede beoordeling!

Christiaan
18 November 2022
Antwort von Lucky House

Dank voor de goede beoordeling!

Okkie
18 November 2022

Het was heerlijk.

Antwort von Lucky House

Hartelijk bedankt!

Peter van der Heijden
17 November 2022

Het was heerlijk😋

Antwort von Lucky House

Super fijn om te horen! Bedankt!

Gitta
16 November 2022

Makkelijk via de site te bestellen!

Antwort von Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Rob van den Eshof
15 November 2022

Besteld via de app, kwartier later konden we de bestelling ophalen. Werkt dus prima! Eten is altijd lekker.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt voor de goede beoordeling!

Kok
14 November 2022

Makkelijk te bestellen, afhaaltijd perfect en prima eten!

Antwort von Lucky House

Zeer fijn om te horen! Hartelijk dank!

JMD Pardoel-Verkerk
14 November 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de fijne beoordeling!

Sebastiaan Both
13 November 2022

Normaal gesproken altijd superl lekker eten, vandaag een keer een mindere kwaliteit. Babi pangang smaakte naar pinda/sate saus. Nasi was wel super. Waarschijnlijk dat de drukte een rol betekende in deze.

Antwort von Lucky House

Gelukkig al contact met u hierover gehad!

Veronica Deighton
13 November 2022

Het eten was super lekker. We hadden voor 17:45u besteld maar duurde toch nog wel lang voordat we het meekregen

Antwort von Lucky House

Excuus voor de langere wachttijd dan dat u van ons bent gewend! Dit had waarschijnlijk met de drukte te maken die dag. Fijn om te horen dat het eten wel lekker was!

Tony Jululu
11 November 2022

Zo, schitterend gegeten

Antwort von Lucky House

Dat is ook schitterend om te horen! :) Hartelijk dank!

Kittyhoogstraten
7 November 2022

Prima service

Antwort von Lucky House

Bedankt! Wij hopen u tevreden te houden met onze service!!

Roel Bakker
7 November 2022

Ondanks drukte toch prima kwaliteit

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank voor deze goede beoordeling!

P.Besamusca
7 November 2022
Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!

Marianne Berghuis
6 November 2022

We hebben 2 chinezen rijsttafels besteld. We misten 1 bak babi pangang en een bak fou jong hai, en er waren geen saté stokjes bij. Graag deel van het geld retour

Antwort von Lucky House

Gelukkig is dit goed afgehandeld! U krijgt zoals we hebben besproken de saté van ons te goed :)

Christiaan Westerveld
6 November 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de fijne beoordeling!

Roel
6 November 2022

Tjap Tjoy en Mihoen met ossenhaas besteld. Tjap Tjoy was OK. Mihoen erg karig met ossenhaas en groenten. En weinig smaak. Dat moet echt beter.

Antwort von Lucky House

Wat vervelend om te horen! Wij zullen hier de volgende keer op letten!! Overigens heeft onze mihoen van zichzelf geen kruidige/sterke smaak. Mocht u hier meer of een sterkere smaak aan toegevoegd willen, kunt u dit altijd aan ons doorgeven. Dan zullen wij uw wens aan de kok doorgeven!

Kooijman
6 November 2022

Afhaal tijd 19.00 u. maar heb 20 min. zitten wachten wachten. Jammer!

Antwort von Lucky House

Excuus voor de lange wachttijd! Zaterdag en zondag zijn onze drukste dagen en dan kunnen wij u helaas niet de standaard wachttijd garanderen. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft en u de volgende keren een betere ervaring heeft bij ons! Wij zullen ook de volgende keer ons best doen uw bestelling op tijd klaar te hebben!!

Lia
5 November 2022

Erg lekker. Lekker mals vlees.

Antwort von Lucky House

Wat super fijn om te horen! Wij hopen u deze tevredenheid te blijven garanderen!!

Vincent van der Helm
5 November 2022

Via internet besteld en op het juiste moment kunnen afhalen.En het was nog lekker ook.!

Antwort von Lucky House

Super fijn om te horen! Hartelijk dank.

Pouw
4 November 2022

Het eten was allemaal erg flauw En koud, terwijl we maar 2 straten verder wonen.

Antwort von Lucky House

Wat vervelend om te horen! Wij hebben contact met u geprobeerd op te nemen. Wij willen namelijk graag van u horen wat er precies niet goed is gegaan. Mocht u tijd hebben zou u ons eventueel terug kunnen bellen?

Daniëlle van Ee
3 November 2022

Altijd heerlijk lekker eten en de meest vriendelijke service bij Lucky house.

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt!

Gerard van den Heuvel
2 November 2022

Het eten was heerlijk en de bestelling was exact op tijd klaar heb geen minuut hoeven wachten uitstekend hoor

Antwort von Lucky House

Dat vinden wij heel fijn om te horen. Hartelijk dank!!

Henny Piay
31 Oktober 2022

Weer heerlijk gegeten heel vriendelijk personeel, zou heel fijn zijn als ze ook thuis bezorgen

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vond! Wij vinden het fijn om onze klanten te zien en te spreken wanneer ze hun eten komen afhalen, gaat bij bezorgen helaas niet :)

Sch
31 Oktober 2022

Moeten lang op eten wachten bij afhaal.

Antwort von Lucky House

Er was een langere wachttijd dan u van ons gewend bent, aangezien het de laatste dag van de herfstvakantie was. Excuses voor het ongemak!

Monique
28 Oktober 2022

Super handig om online te bestellen en te betalen. Ik kon het op de afgesproken tijd ophalen en hebben weer genoten van het lekkere eten

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Suzanne
26 Oktober 2022

Het was in 1 woord weer heerlijk!

Antwort von Lucky House

Heel erg fijn om te horen! Bedankt!

Gert de Jong
26 Oktober 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Ellen Tielrooij
25 Oktober 2022

Was onderweg van werk naar huis en bestelde online. Binnen 15 minuten stond het klaar. Ideaal online bestellen en het was zoals gewoonlijk heerlijk!

Antwort von Lucky House

Erg fijn om te horen! Wij hopen u zo tevreden te houden met onze service!

H van galen
24 Oktober 2022

Het was heerlijk

Antwort von Lucky House

Erg fijn om te horen! Bedankt!

Michel Bliek
24 Oktober 2022

Online besteld. Alles stond op tijd klaar, was warm en erg lekker. Vriendelijke mensen, zat ook extra kroepoek bij

Antwort von Lucky House

Bedankt voor de fijne reactie!

Rinus van den Bogaard
23 Oktober 2022

Dit keer was het weer super lekker, en op afgesproken tijd klaar. Alleen een beetje veel saus en weinig vlees in de babiketjap. Hopelijk blijven jullie dit voort zetten.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor de tip. Onze koks zullen hier de volgende keer op letten! Fijn dat het wel lekker was!!

Nathalie
22 Oktober 2022

Was weer heerlijk en online bestellen top keurig op de afgesproken tijd staat het klaar!👍

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt! Erg fijn om te horen!!

V rossum
22 Oktober 2022

Het was weer erg lekker!

Antwort von Lucky House

Dat is fijn om te horen!

Sebastiaan Both
20 Oktober 2022

Zoals altijd heeeerlijk

Antwort von Lucky House

Dat is fijn om te horen! Bedankt voor de beoordeling!!

LĂ©on Haver
15 Oktober 2022

Hoewel we al een paar jaar uit Wijk zijn vertrokken komen we af en toe nog even terug voor het heerlijke eten van Lucky House. Ook nu was alles weer erg smakelijk (als vanouds)!

Antwort von Lucky House

Wat leuk om te horen, bedankt!

Ben Mulder
14 Oktober 2022

Het was Top .

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt, goed om te horen!

Bron
13 Oktober 2022

Eten was heerlijk snel klaar en goed warm

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Smorenburg
9 Oktober 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

Esther
9 Oktober 2022

Heel lekkee gegetenn. En zoals altijd vlot en heel vriendelijk geholpen.

Antwort von Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Cor Versteeg
8 Oktober 2022
Antwort von Lucky House

Hartelijk dank voor de 5 sterren!

Poppe
6 Oktober 2022

Heel lekker, prima kwaliteit en snelle levering waardoor alles nog goed warm is

Antwort von Lucky House

Dat is fijn om te horen!

Marcel Spenkelink
3 Oktober 2022

Prima systeem

Antwort von Lucky House

Bedankt!

Sandra Kers
3 Oktober 2022

Zo als altijd was het weer heerlijk!

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt! Wij hopen u deze service te blijven leveren!

Dicky van Leeuwen
2 Oktober 2022

Online besteld Eten was heerlijk top verzorgd 👍 Was op afgesproken tijd klaar

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Fam E
2 Oktober 2022

Altijd prima hier!

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Sjoerd Mendel
29 September 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

C. B. Steenbergen
26 September 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

Tiny Van der Linden
25 September 2022

Weer heerlijke tjap tjoy gegeten.

Antwort von Lucky House

Dankuwel, wat fijn om te horen!

Wim Fase
25 September 2022

Prima kwaliteit

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

John van Impelen
24 September 2022

Vriendelijke mensen, heeerlijk eten!!

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!

Helen
24 September 2022

Altijd vriendelijk en heerlijk eten

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, danku!

Floris
21 September 2022

Was heerlijk! Lijkt of de tomaten soep veranderd is qua smaak, klopt dat?

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt! De tomatensoep is eigenlijk niet veranderd, wat voor verschil proeft u?

R
21 September 2022

Weer heerlijk gegeten, was meer dan genoeg, warm en smaakte goed. Voor de eerste keer via de website besteld, ging heel makkelijk en snel.

Antwort von Lucky House

Gelukkig, fijn om te horen dat de website ook goed wordt ontvangen. Bedankt!

Patrick Brouwer
18 September 2022

We hebben heerlijk gegeten. De foe yong hai met garnalen was geweldig lekker. Dit was nieuw voor ons en zullen we zeker nog eens bestellen. Verder hebben wij bij onze bestelling nooit of te nimmer te klagen. Dank voor al die lekkere eet momenten. Keep up the good work.

Antwort von Lucky House

Dat is fijn om te horen, heel erg bedankt!

Wim
18 September 2022

Zoals altijd weer goed verzorgd


Antwort von Lucky House

Gelukkig, bedankt!

Hans
17 September 2022

Eten is goed. Alleen stond het al klaar toen ik het kwam ophalen, hierdoor niet echt warm meer.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw feedback. Wij proberen altijd om het eten warm te houden. Voor de volgende keer raden wij u aan om bij de balie te bestellen. Zo weet u zeker dat het eten warm is.

Raaf
16 September 2022

Zoals altijd. Helemaal Top

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, bedankt voor de review!

De Jong
12 September 2022

Heel handig en goed!!

Antwort von Lucky House

Bedankt voor deze fijne review!

Jeffrey
12 September 2022

Het was weer super lkkr

Antwort von Lucky House

Goed om te horen, dankjewel!

Rinus en Karin
11 September 2022

Het was lekker maar de koe loe yoek vinden wij al een langere tijd van een mindere kwaliteit. de rest was super lekker.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw review. Wij horen graag van u hoe wij ons kunnen verbeteren. Zou u contact met ons kunnen opnemen op het telefoonnummer 0343 573 663 . U mag uiteraard altijd langskomen. Alvast bedankt!

Peter
11 September 2022

ik was daar met mijn scootmobiel en werd bijna meteen buiten geholpen mijn bestelling werd buiten aan mijn scoot gebracht. Toppie

Antwort von Lucky House

Wij helpen u graag, bedankt voor de review!

Schottert
11 September 2022

Top Chinees!

Antwort von Lucky House

Dankjewel!

Anoniem
10 September 2022

Het eten was op tijd en heerlijk.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor deze fijne review!

De With
9 September 2022

Het was goed en ontzettend lekker

Antwort von Lucky House

Goed om te horen dat het naar wens was, bedankt voor uw review!

Jan
6 September 2022

Bij dit bedrijf krijg je ‘waar’ voor je geld. Heerlijke gerechten, goede service🎈

Antwort von Lucky House

Wij zijn blij dit te horen!

Huisman
4 September 2022

Het was weer top zoals altijd heerlijk al jaren en jaren

Antwort von Lucky House

Dat is heel fijn om te horen, bedankt!

Joan
2 September 2022

Goed eten. Smaakvol en ruim voldoende

Antwort von Lucky House

Bedankt voor deze fijne review!

AnneMarieke
30 August 2022

Snel ,keurig op tijd .handige site om te bestellen !

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank voor uw review!

Rien van Willigenburg
29 August 2022

Wijk bij Duursyede 29-08-2022 Eten was voortreffelijk Te veel eigenlijk En een perfect werkende website

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was, bedankt!

Brugman
28 August 2022

Verbeterpunt iets meer balans in de loempia met Kip, ei en taugé.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor de feedback, wij zullen de volgende keer erop letten.

Louis & Gonnie Bosman
28 August 2022

Het was weer heerlijk. Bedankt weer voor het lekkete eten

Antwort von Lucky House

Geen probleem, jij bedankt voor deze fijne review!

Anita
26 August 2022

Het eten was heerlijk! We hadden online besteld en bij aankomst was het eten net klaar. Alleen jammer dat het eten in een plastic tas wordt meegegeven. Tip: overgaan op papieren zakken of de klant laten betalen voor een plastic tas.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vond! Wat betreft de plastic tas, dat is inderdaad een goed idee, maar papieren tassen zijn niet echt haalbaar omdat de gerechten daar eigenlijk te zwaar voor zijn. Wel is het altijd mogelijk om uw eigen tas mee te nemen!

Horn
21 August 2022

Altijd top!

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

A Rijken
21 August 2022

Indische rijsttafel besteld voor drie personen. Overvloedig en heerlijk!

Antwort von Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Vincent Kotten
20 August 2022

Eten zoals altijd, uitstekend. Mag alleen op tijd klaar zijn, besteld voor 18.30 afhalen, maar liep pas 18.45 de deur uit.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vond. Het kan wegens drukte inderdaad soms wat uitlopen, excuses voor het ongemak.

liavdcraats
19 August 2022

Heerlijk gegeten. Complimenten.

Antwort von Lucky House

Goed om te horen!

M
19 August 2022

Altijd goed!

Antwort von Lucky House

Ontzettend fijn om te horen, bedankt!

Sebastiaan Both
18 August 2022

Goede smaak, lekker warm en zoals als eigenlijk altijd was het heel erg lekker

Antwort von Lucky House

Heel fijn om te horen, bedankt!

Linda
17 August 2022

Altijd heerlijk, vers, warm en vrolijke ontvangst!!

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, bedankt!

Anita
16 August 2022

Super, sauzen met gluten apart gehouden. Tip gebruik mais of aardappelmeel om te binden dan is het Glutenvrij.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt voor de tip!

AP
13 August 2022

Zoals altijd uitstekend!

Brigitte
11 August 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw review!

Heleen
9 August 2022

Moet eerlijk zeggen dat de loempia’s erg soppig waren !! Buitenkant zacht en dat zijn we zeker niet gewend bij jullie !!!

Antwort von Lucky House

Vervelend om te horen. Onze excuses. Eigenlijk moet de loempia gelijk gegeten worden wanneer deze klaar is, wanneer hij even staat om opgehaald te worden wordt deze al gauw soppig.

JMD Pardoel-Verkerk
8 August 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw review!

Marcel Spenkelink
7 August 2022

Beusichem, Kort samen gevat: In het begin even zoeken, met de nadruk op even Verder een compleet en goed werkend systeem. Nieuwe trend die nog werkt ook Prima!

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, hartelijk dank.

Sjoerd Mendel
7 August 2022

Heerlijke smaakvolle maaltijd van goede kwaliteit

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank!

Wim
7 August 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd klaar

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Van de Veen
6 August 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw review!

Dick Lokhorst
4 August 2022

Babi pang gang en foe yong hai besteld met de opmerking glutenvrij. Wij werden gebeld om te overleggen wat wel en niet mogelijk was. Prima verzorgd en voor de zekerheid werden de sauzen apart geleverd , Kleine tip : als je een beker babi pangang saus naast een beker foe yong hai saus zet zie je echt geen verschil, een viltstift kan hier wonderen verrichten. verder heerlijk gegeten, ga zo door !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u tevreden bent! U kunt altijd bij opmerkingen erbij zetten dat u graag zou willen dat wij opschrijven welke saus er in de beker zit.

Marjan
4 August 2022

Goed eten! Heel fijn om nu online te kunnen bestellen.

Antwort von Lucky House

Bedankt, fijn om te horen dat het nieuwe systeem goed wordt ontvangen!

Marien
3 August 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de review!

Ronald
31 Juli 2022

Was als vanouds weer heerlijk.

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, bedankt!

Johanna Lamers
30 Juli 2022

duidelijke bestel site, goede service met afhalen. Een hele vooruit gang.

Antwort von Lucky House

Dat is goed om te horen. Bedankt voor de review!

Lizette
29 Juli 2022

Goed geregeld Optijd de bestelling klaar

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was. Bedankt voor uw review

Theo Mocking
29 Juli 2022

Voor het eerst gebruik gemaakt van bestelling via internet (we belden altijd) Wist nog niet dat het kon, maar een geweldige verbetering van de service. 18:55 ophalen. 18:55 was het ook klaar. En het eten was gewoon weer goed.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor de fijne review!

Kees
27 Juli 2022

Eten was klaar op het afgesproken tijdstip, goed warm en lekker van smaak.

Antwort von Lucky House

Dat is fijn, bedankt voor de review!

MR
26 Juli 2022

Netjes verzorgd en op tijd klaar. Maar eentonig van smaak alle gerechten heel zoet en in verhouding tot de saus weinig vlees.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor de feedback en vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Wij adviseren voor de volgende keer om 1 persoons Indische rijsttafel te bestellen. De variatie van dit gerecht is meer gevarieerd en zit ook meer vlees in.

Bas Cornelisse
23 Juli 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw review!

Michel Bliek
23 Juli 2022

Indische Rijsttafel, online besteld. Stond netjes klaar, heel warm en superlekker. Valt me weer op dat het veel minder vet is dan vaak ergens anders. Heerlijk gegeten!

Antwort von Lucky House

Wat goed om te horen dat het heeft gesmaakt. Bedankt voor de review!

Oudbier
22 Juli 2022

Had nasi rames speciaal besteld maar wat ik kreeg leek totaal niet op een Indisch gerecht volgens omschrijving zou ik moeten krijgen Indische babi ketjap zat Er niet in ook gebakken kipfilet zat er niet in het enigste Indische gerecht was rundvlees in sambalsaus wel heel veel wat op koe loe yuk lijkt wel zo’n 12 stuks zonder saus helaas dat ik dit moet zeggen dit was de slechtste nasi rames die hebt gegeten en ik heb er al heel veel van gegeten in de loop der jaren leek er niet op

Antwort von Lucky House

Vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Bij de nasi rames speciaal zit er standaard gebakken kip in speciale saus, Indische babi ketjap en sambalrundvlees in. De 12 stuks die u bedoelt, is de gebakken kip in speciale saus. Voor de volgende keer raden wij u aan om de Indische rijsttafel voor 1 persoon te bestellen. Hierin zit er een grotere variatie aan Indische gerechten.

Talitha en debby
22 Juli 2022

Heerlijk alleen was ketjap beetje droog

Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw feedback. Voor de volgende keer zullen wij erop letten dat dit voorkomen wordt.

Anneke
22 Juli 2022

Werkt prima zo

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Ed
21 Juli 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de review!

Tiny Van der Linden
21 Juli 2022

Fijn dat wij zo mogen bestellen. Jullie kwaliteit is en blijft top👍 Ga zo door!!

Antwort von Lucky House

Dat is goed om te horen, wij blijven ons best doen om deze kwaliteit te behouden!

Nicole
18 Juli 2022

goed!!

Antwort von Lucky House

Bedankt!

Paul
18 Juli 2022

Simpel via internet bestellen en op de afgesproken tijd staat het klaar. Binnen 5 min weer thuis en het eten was zoals de voorgaande keren weer helemaal zoals we gewend waren, top!

Antwort von Lucky House

Super om te horen, dankjewel!

Gert
15 Juli 2022

Heerlijk gegeten

Antwort von Lucky House

Dat is fijn om te horen, bedankt!

Karin
14 Juli 2022

Zoals altijd is het personeel vriendelijk. Het is eten is goed en lekker. Als je een tijd afspreekt is het ook klaar op de afgesproken tijd.

Antwort von Lucky House

Goed om te horen en hartelijk dank voor deze fijne review!

Danielle
13 Juli 2022

Heerlijk gegeten! En wat een vriendelijke gastvrouw bij het ophalen! Bedankt!

Antwort von Lucky House

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat het naar wens was!

Marielle
13 Juli 2022
Antwort von Lucky House

Dank u wel!

Lit
10 Juli 2022

Prima Loempia

Antwort von Lucky House

Goed om te horen dat de loempia naar wens was, bedankt!

Macc
10 Juli 2022

Vlees was taai, veel te veel dikke saus en te kleine bakjes bami en nasi bij het hoofdgerecht

Antwort von Lucky House

Vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Voor de volgende keer zullen wij hierop letten. Bij onze hoofdgerechten zit er standaard een kleine nasi of bami erbij. Wanneer u liever een grote nasi of bami wil, is daar een aparte keuze voor die u kunt kiezen tijdens het bestellen.

Fred.v.d.Hek
10 Juli 2022

lekker en makkelijk te bestellen

Antwort von Lucky House

Dat is goed om te horen, dank u wel!

D Zumbrink
9 Juli 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw review!

Essie
9 Juli 2022

Prima geregeld. Snel online besteld en afgerekend. Bij ophalen stond de bestelling al netjes klaar.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was, bedankt!

J
9 Juli 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt!

Jessica
8 Juli 2022

Zoals altijd vriendelijk personeel en snelle service. Ga zo door!!

Antwort von Lucky House

dank u wel,fijn om te horen!

Anoniem
7 Juli 2022
Antwort von Lucky House

dank u wel!

Tineke van der Haar
7 Juli 2022

Wat mij betreft geen verbeterpunten. Online bestellen en meteen afrekenen ging prima, het eten was verrukkelijk en stond klaar op het gewenste tijdstip.

Antwort von Lucky House

bedankt, fijn om te horen!

Van Dijk
6 Juli 2022

Heeft heerlijk gesmaakt! Super handig ook dat online bestellen.

Antwort von Lucky House

bedankt! Fijn om te horen!

henk guldie
5 Juli 2022

het was weer erg lekker, alleen jammer dat de prijs fors is gestegen.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt, helaas zijn ook de inkoopprijzen fors gestegen. We doen ons best om het zo voordelig mogelijk te houden voor onze klanten.

:)
5 Juli 2022
Antwort von Lucky House

bedankt!

Michel Bliek
4 Juli 2022

Heel lekker gegeten, niet te vet, goede smaken. Ook makkelijk bestellen online. Bezorgen doet men nog niet, maar als alles klaar staat, als je gaat halen, is dat ook niet zo erg. Dus wij zijn erg tevreden.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Lintimmaa
3 Juli 2022
Antwort von Lucky House

bedankt!

Ella
3 Juli 2022

Super service bestellen via de website en dan staat je eten klaar op het afgesproken tijdstip

Antwort von Lucky House

Bedankt!

Louis en Gonnie Bosman
1 Juli 2022

Onverwacht mee eters. Vonden het heerlijk. Is nog over voor onszelf extra. Heerlijk weer

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt!

John
29 Juni 2022

Zoals altijd prima.

Antwort von Lucky House

Bedankt!

Sandra Kers
27 Juni 2022

Heerlijk gegeten klein kritiek puntje đŸ„Ž alleen in de mini loempia’s zat weinig tot geen vulling. Verder prima en fijn dat digitaal bestel systeem!

Antwort von Lucky House

In de mini loempia's zit inderdaad wat minder vulling. Als u van meer vulling houdt raden wij de Chinese loempia's aan, hier zit meer vulling in.

Margriet Vernooij
26 Juni 2022

Oef de kroepoek zat er niet bij, jammer maar de rest was heerlijk.

Antwort von Lucky House

Excuses, door de drukte hebben we niet goed opgelet. U krijgt hem de volgende keer tegoed!

Nathalie
25 Juni 2022

Was weer heerlijk! Altijd goed!👍🍮

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Nout
25 Juni 2022

Goede service, zeer vriendelijke medewerkers en lekker eten.

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank!

Christiaan westerveld
23 Juni 2022

Lucky house is altijd lekker, heb nog nooit gehad dat ik hier eten vandaan heb gehad wat minder was. Verder zijn het ook super vriendelijke mensen, kortom een aanrader!

Antwort von Lucky House

Vriendelijk bedankt!

Louis & Gonnie Bosman
20 Juni 2022

Wij komen graag, genieten van het lekkere eten. Ook gisteren was het weer verrukkelijk

Antwort von Lucky House

Ontzettend fijn om te horen, bedankt!

Peek
20 Juni 2022

Het eten was goed. Alleen hadden we voor kwart voor 6 ophalen aangegeven maar moesten alsnog meer dan een half uur wachten.

Antwort von Lucky House

Onze excuses, door de drukte wegens Vaderdag liepen de bestellingen een beetje uit.

Nicolette
19 Juni 2022

Ondanks de drukte erg vriendelijk en erg lekker eten. Waren alleen de miniloempias vergeten maar dat is waarschijnlijk te wijten aan de drukte.

Antwort von Lucky House

Onze excuses, inderdaad door de drukte over het hoofd gezien. U krijgt ze de volgende keer tegoed van ons!

Nils
19 Juni 2022

Lekker gegeten

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

FamB
19 Juni 2022
Stephan Peters
15 Juni 2022

Erg lekker gegeten wederom. Kwaliteit van het eten is goed. Ook fijn dat de website vernieuwd is en je nu makkelijk online kunt bestellen en betalen. Alleen nog maar binnenlopen om het op te halen.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Joyce
10 Juni 2022

Het eten is er altijd heel lekker, maskt niet uit wat je neemt. Het enige wat mij opviel is dat de porties, zelfs de nasi, kleiner geworden zijn maar de prijs nog steeds hetzelfde. Vind het nu wel duur voor de hoeveelheid die je krijgt.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt!

Anita
10 Juni 2022

Op tijd klaar en zoals altijd lekker

Antwort von Lucky House

Dankuwel, fijn om te horen!