Bewertungen von Lucky House Wijk bij Duurstede

Neue Beurteilungen

5.0
Roel Bakker
Heute

Al jaren goede kwaliteit en smaakvol.

Bea Van Straaten
29 September 2023

Was heerlijk

Antwort von Lucky House

Dank voor de positieve beoordeling!

Van Wijk
28 September 2023

Het was super heerlijk, net als vorige keren, echt heel goed

Antwort von Lucky House

Dit vinden wij goed om te weten, dankuwel!

Joan de Laat
28 September 2023

Heerlijk eten, bestelling op afgesproken tijd gereed.

Antwort von Lucky House

Gelukkig, hartelijk dank!

Jeroen
25 September 2023

Echt prima! De grote loempia’s speciaal waren rijkelijk gevuld. De rest was ook mijlen beter dan ik gewend ben. Ik woon dan ook niet in Wijk bij Duurstede, maar mijn moeder wel, dus we komen nog vast wel een keer iets halen. Ik zou er een gedicht over kunnen schrijven. Exquise ontsnapping naar het paradijs Daar waar tongen smelten in vervoering, De smaak ontbloesemt in ontroering, Is de lach op ieders stralende gezicht, Aan het einde van de tunnel was toch weer licht!

Antwort von Lucky House

Wat een mooie woorden Jeroen, heel erg bedankt hiervoor!

Mari Vuijk
21 September 2023

Heerlijk vers en op tijd.

Antwort von Lucky House

Wij zijn blij om dit te horen!

Anoniem
21 September 2023

Lekker zoals altijd.

Antwort von Lucky House

Super bedankt, dankjewel!

Houniet
13 September 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de vijf sterren review!

Johanna Lamers
10 September 2023

Eten was heerlijk en ook heel erg warm toen we thuis kwamen. En aardig personeel.

Antwort von Lucky House

Goed om te horen Johanna, dankuwel!

Werner Steinmann
10 September 2023

Zoals altijd mooi op tijd klaar en weer heerlijk!

Antwort von Lucky House

Hartelijke dank voor deze positieve beoordeling!

Tiny Van der Linden
9 September 2023

Heerlijke loempia’s. Wij hebben weer gesmuld😋

Antwort von Lucky House

Wat fijn dat de loempia's goed zijn bevallen, bedankt!

Ruud van Stijn
7 September 2023

Al ruim 30 jaar mijn favoriet! Zo lekker......

Antwort von Lucky House

Wat een mooi compliment, heel erg bedankt Ruud!

AW Schouten
5 September 2023

Het eten was, zoals altijd, heerlijk! ❀

Antwort von Lucky House

Goed om te weten dat het naar wens, heel erg bedankt!

J. van S
4 September 2023

Was weer uitstekende kwaliteit

Antwort von Lucky House

Super fijn! Dankuwel

Ronald
3 September 2023

Was weer lekker als van ouds

Antwort von Lucky House

Dat horen wij graag, hartelijk dank!

Ria Hofkens
2 September 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw goede beoordeling!

Tineke van der Hasr
2 September 2023

Verrukkelijk. Complimenten voor de kok!

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, wij zullen het doorgeven aan de kok!

Marco
31 August 2023

Eten was lekker en warm en precies op tijd

Antwort von Lucky House

Hartelijk bedankt voor deze positieve review!

Frans
27 August 2023

Lekker gegeten leuker mensen en erg vriendelijk

Antwort von Lucky House

Super fijn om te horen! Heel erg bedankt!!

Henk
27 August 2023

Mogelijkheid datum/dag aan te geven zodat eerder besteld kan worden. Verzochte afhaaltijd werkt goed maar producten zouden iets warmer mogen zijn.

Antwort von Lucky House

Beste Henk, Bedankt voor de beoordeling. Wellicht is door de drukte zondag alles niet helemaal warm geweest. Onze excuus, wij zullen hier de volgende keer beter op letten! En mocht u eerder willen bestellen kunt u dit altijd telefonisch bij ons doen!

Rinus van den Bogaard
26 August 2023

Was weer lekker zoals altijd.

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank! Fijn om te horen!

Gert de Jong
24 August 2023
Antwort von Lucky House

Zeer bedankt voor de goede beoordeling!!

Prima weer
20 August 2023
Antwort von Lucky House

Hartelijk dank!

Annie
19 August 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de fijne beoordeling!

Besteller
19 August 2023

Het eten was heerlijk! Houden zo.

Antwort von Lucky House

Super bedankt, fijn om te horen!

Corrie Stender
13 August 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor deze goede review!

Irma
13 August 2023

Het eten zelf is altijd goed. Lekker, op tijd klaar en ruim voldoende.... Helaas gebeurt het bij ons regelmatig dat bij thuiskomst een deel van de bestelling mist. Gisteren was het de kroepoek, wel betaald, maar helaas niet gekregen :-(

Antwort von Lucky House

Beste Irma, bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend voor u dat er een deel van uw bestelling mist. In verband met de drukte kan het zijn dat dit over het hoofd is gezien. Wanneer het mogelijk is, vragen wij u bij drukte extra op te letten of alles bij uw bestelling zit. Nogmaals onze excuses en de kroepoek krijgt u de volgende keer tegoed!

Jaap Lit
13 August 2023

Graag geen kroepoek meer onder warm vlees serveren, bah

Antwort von Lucky House

Beste Jaap, jammer om dit te horen. De kroepoek zit er standaard bij en dient om het vet van het geroosterd varkensspek te absorberen. Mocht u in de toekomst geen kroepoek erbij willen hebben, dan kunt u dit aangeven bij het plaatsen van de bestelling.

Gert
12 August 2023
Antwort von Lucky House

Hartelijk dank!

Berkhof
9 August 2023

Het is altijd top (uitstekende peking eend en Cha Siu)!

Antwort von Lucky House

Goed om te weten dat het heeft gesmaakt, dank voor deze review!

Annet
8 August 2023
Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!

Kate
6 August 2023

Lekker eten dat zeer makkelijk te bestellen is online en heel vriendelijk personeel! Verander niets❀

Antwort von Lucky House

Dit vinden wij heel fijn om te horen, hartelijk dank!

Angelina
6 August 2023
Antwort von Lucky House

Dankuwel!

Willy Nieuwhoff
5 August 2023
Antwort von Lucky House

Hartelijk voor de positieve review

Nico Berger
1 August 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Jeannet Spithoven
31 Juli 2023

de ketjap sate was de kip erg droog. jammer.

Antwort von Lucky House

Onze excuses, door de drukte kan er wat mis gegaan zijn in de keuken. Wij zorgen ervoor dat het eten de volgende keer weer de kwaliteit is die u van ons gewend bent!

T
31 Juli 2023

Door drukte was het eten niet klaar op het afgesproken tijdstip. Maar het eten was zoals altijd weer voortreffelijk! Komen zeker weer terug.

Antwort von Lucky House

Onze excuses daarvoor! Door tekort aan personeel was het drukker dan we geanticipeerd hadden. Fijn om te horen dat u het eten lekker vond.

Aart Batenburg
31 Juli 2023

Fanrastische maaltijd. Heerlijk gegeten. Jammer dat aflevering niet verliep volgens de gemaakte afspraak. Een half uur buiten moeten wachten in een lange rij ontevreden mensen.

Antwort von Lucky House

Wegens tekort aan personeel en de vakantieperiode was het drukker dan we geanticipeerd hadden, onze excuses!

Theo de Kruif
31 Juli 2023

Ondanks de enorme drukte en wachtende mensen, was het eten weer super lekker.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, onze excuses voor de lange wachttijd

steef
31 Juli 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw review!

Gerard van den Heuvel
29 Juli 2023

Het eten was heel erg Lekker en de bestelling stond precies op tijd klaar fantastisch ga zo door.

Antwort von Lucky House

Dat is fijn om te horen, bedankt!

Familie de Laat
28 Juli 2023

Erg smakelijk allemaal. Bestellen online hing prima. Niets op aan te merken.

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!

Liv
28 Juli 2023

Deze keer heel smaakvol en in mooie nieuwe verpakking.

Antwort von Lucky House

Heel fijn om te horen, bedankt voor de goede review!

Ronald
23 Juli 2023

Besteld via de website site. Stond prima op afgesproken tijd klaar en de kwaliteit en smaak waren weer heerlijk

Antwort von Lucky House

Goed om te horen. Wij hopen u zo tevreden te houden met onze service!

Van Schijndel
23 Juli 2023

Was netjes op de afgesproken tijd klaar. Lekker wsrm en smaakvol zoals altijd

Antwort von Lucky House

Bedankt voor deze goede beoordeling!

J
23 Juli 2023

Prima eten, vriendelijk personeel.

Antwort von Lucky House

Super bedankt!

Den
22 Juli 2023

Lekker eten, de bestelling ging niet goed. Eerst maar de helft van de bestelling mee, rest werd achternalopend gebracht. Bij thuiskomst bleek dat er maar 1 portie kroepoek bij zat, er is voor 2 betaald

Antwort von Lucky House

Excuses dat hebben wij niet goed hebben gekeken. U krijgt bij de volgende bestelling een portie kroepoek erbij!

Johanna Lamers
19 Juli 2023

Op tijd klaar, lekker van smaak en zeer goede temperatuur. Alles top.

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank, dat vinden wij fijn om te horen

Selina
19 Juli 2023

Was weer heerlijk!

Antwort von Lucky House

Dat is goed om te horen, dank!

Petra Schottert
14 Juli 2023

Top!

Antwort von Lucky House

Wat fijn, dank u wel!

Vivien
13 Juli 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Claus
8 Juli 2023

Lekkkkker

Antwort von Lucky House

Dat is fijn om te horen, bedankt!

Pascal
6 Juli 2023

Heel erg makkelijk. Bestellen betalen en ophalen.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen van u. Hartelijk bedankt!!

Gert de Jong
6 Juli 2023
Antwort von Lucky House

Hartelijk dank voor de goede review!!

Ineke Zwaan
3 Juli 2023

Vooral de koluyuk (of hoe schrijf je dat?) heel lekker, knapperig, wel vet. Verder iets teveel zoet in elk gerecht.

Antwort von Lucky House

Sommige gerechten, waaronder Foe Yong Hai en Koe Loe Yuk, worden bereid met inderdaad een wat zoetere saus. Wellicht helpen wij u graag de volgende keer om een keuze te maken die meer bij uw persoonlijke smaak voorkeuren past! Wel heel fijn om te horen dat het wel lekker was!! :)

Daan
30 Juni 2023

Babi pangang vlees was erg taai en leek erg lang gebakken en de kip van de sate was droog. Iets meer aandacht aan het vlees besteden zou mijn advies zijn. Verder smaakte het wel goed en lekker

Antwort von Lucky House

Sorry, wij horen dat het dit keer niet naar uw wens was. Onze babi pangang wordt vers bereid. Het kan zijn dat u wellicht een doorgebakken stuk babi pangang had. Voor de volgende keer zullen wij hierop letten!

Ageeth jansen
29 Juni 2023

Het was erg lekker en klantgericht was het ook erg goed zijn lief medewerkers

Antwort von Lucky House

Dat stellen wij zeer op prijs om te horen! Hartelijk dank!!

Pascal
28 Juni 2023

Was in het begin best huiverig om deze app te gebruiken, maar wat ging het gemakkelijk. Het eten stond klaar op het moment dat ik had aangegeven. Zeker een aanrader!! Ga het zeker vaker doen, op deze manier.

Antwort von Lucky House

Heel fijn om te horen dat het naar behoren is verlopen! Wellicht tot de volgende keer!!

Tiny Van der Linden
25 Juni 2023

Zoals altijd goed verzorgd, heerlijk en vriendelijke dames aan de balie. Maar ook voor de kok een 👍

Antwort von Lucky House

Wij zullen het doorgeven aan de kok, dank voor deze positieve reactie!

Martha
23 Juni 2023

Het was super lekker

Antwort von Lucky House

Wat fijn, goed om te horen! Bedankt voor de review

Roel
23 Juni 2023

Normaal altijd erg lekker 
 helaas nu wat minder babi pangang was hard, leek niet vers

Antwort von Lucky House

Beste Roel, vervelend om te horen dat het dit keer niet naar wens was. Onze babi pangang wordt vers bereid. Het kan zijn dat u wellicht een doorgebakken stuk babi pangang had. Voor de volgende keer zullen wij hierop letten!

Silvia Pluijlaar
22 Juni 2023

Altijd super goed eten en de dames zijn altijd super vriendelijk.

Antwort von Lucky House

Bedankt Silvia voor deze fijne review!

Ddt
18 Juni 2023

Makkelijk via site bestellen. Snelweg bevestiging en was op het afgesproken tijdstip klaar om af te halen. Heerlijk menu

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank, erg fijn dat het goed is bevallen!

Ties Meeuwes
18 Juni 2023

Wat een fantastische smaakvolle beleving. En wat een klantgericht en vriendelijk personeel. Top restaurant!

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt voor deze mooie review!

Ferry
18 Juni 2023

Heerlijk eten en een goede vrolijke bediening

Antwort von Lucky House

Wat goed om te horen, dank u wel!

Sonja
12 Juni 2023

Het eten was heerlijk, Dank jullie wel

Antwort von Lucky House

Dat vinden wij erg fijn om te horen, geen probleem. Bedankt voor uw review!

Gert
8 Juni 2023
Antwort von Lucky House

Hartelijke dank!

Theo de Kruif
6 Juni 2023

Wederom weer heerlijk gegeten 👍

Antwort von Lucky House

Goed om te horen Theo, bedankt voor de review!

Michel
5 Juni 2023

Alles weer prima, warm, op tijd. En lekker

Antwort von Lucky House

Hartelijke dank en fijn om te horen!

JMD Pardoel-Verkerk
5 Juni 2023

zeer smakelijk en lekker warm

Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw positieve review!

Nieuwhoff
3 Juni 2023

Goed verzorgd

Antwort von Lucky House

Dat is goed om te horen, bedankt!

R.
30 Mai 2023

Zoals altijd weer erg lekker en goed op temperatuur !

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Gerda
28 Mai 2023

Keurig op tijd klaar. Super makkelijk te bestellen.

Antwort von Lucky House

Hartelijk bedankt!!

SaĂŻra de Ligny
25 Mai 2023
Antwort von Lucky House

Dank je welll SaĂŻra!! :)

Aart
25 Mai 2023

Het was verrukkelijk. Kwaliteit voor een goede prijs.

Antwort von Lucky House

Heel erg fijn om te horen!! Hartelijk dank!

Nine Pijl
24 Mai 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Roland Baumgarten
23 Mai 2023

Ik heb begrepen dat er in uw keuken Chinese koks werken. Ik vind het ronduit beledigend dat zij uw Nederlandse klanten dit menu voor dat geld durven voor te zetten. Het eten was in alle opzichten beneden peil. Miserabel, goor, vies, smakeloos is nog netjes uitgedrukt. Het beste was het biertje maar dat had ik uit mijn eigen koelkast gehaald. De prefab Vietnamese loempiaatjes kwamen op de tweede plaats maar die kwamen vermoedelijk kant en klaar uit de diepvries. De basis bami ging ook nog wel maar de rest was stuitend slecht. Maar hoe durft u die stukjes plofkip in dat laagje slappe meelkorst gedrenkt in een ondefinieerbaar klef sausje met die paar stukjes augurk en wortel op deze manier aan te bieden. De babi pangang idem dito: smakeloos. De nasi stonk letterlijk en had geen enkele smaak. U begrijpt dat ik niet nog eens iets bij u zal bestellen. Het is jammer dat het aantal Aziatische restaurants dun gezaaid zijn in Wijk bij Duurstede. De enige die nog iets voorstelde was die Thaise ca

Antwort von Lucky House

Wij vinden het ontzettend jammer om dit te horen. Onze koks doen altijd hun best om de klanten te voorzien van goede smaak en kwaliteit. Over het algemeen krijgt onze keuken erg goede reviews. Wellicht zijn ons keuken en uw persoonlijke smaakvoorkeuren niet een goede match.

Johanna
20 Mai 2023

Eten was goed op smaak, goed op temperatuur. Gewoon heerlijk gegeten.

Antwort von Lucky House

Zeer fijn om te horen!! Dank u wel!

Debby&Talitha
19 Mai 2023

We vonden het weer heerlijk!!!

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt! Fijn om te horen!

Giovanni
19 Mai 2023

Lekkere loempia, duur voor het geld, loempia klein beetje doorweekt

Antwort von Lucky House

Jammer dat de loempia zacht geworden was! Helaas gebeurd dit heel snel met afhalen. Wij zullen hier de volgende keer op letten dat u deze meteen net gebakken meekrijgt. Verder kunnen wij u adviseren de loempia ter plekke te bestellen, dan is de kans kleiner dat hij zacht wordt. Onze excuses! Wel fijn om te horen dat het lekker was!!

Ronald Meijnhardt
18 Mai 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Jesse
16 Mai 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Lia van Bemmel
15 Mai 2023

Gerechten van Lucky House zijn ALTIJD heerlijk!!!

Antwort von Lucky House

Mooi om te horen dat het u zo goed bevalt. Wij waarderen dit enorm!

Gert
15 Mai 2023
Antwort von Lucky House

Dank u wel!

Ben
15 Mai 2023
Antwort von Lucky House

Hartelijke bedankt voor deze positieve review!

Benno van Leusden
13 Mai 2023

Top wederom

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat het weer naar wens. Bedankt voor deze review!

Peter van Rossen
10 Mai 2023

Heerlijk gegeten, 2 persoons tafel, voldoende voor 3 personen. Op tijd afgehaald en altijd vriendelijke dames.

Antwort von Lucky House

Dat is goed om te horen, bedankt!

Rinus van den Bogaard
8 Mai 2023

Was lekker en warm

Antwort von Lucky House

Dat vinden wij belangrijk, dankuwel!

G.J. Velker
6 Mai 2023

Prima zoals altijd

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt! Fijn om te horen!!

Petra Schottert
5 Mai 2023

Heerlijk gegeten! Supervriendelijke mensen.

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen! Super bedankt!!

Mariel
4 Mai 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Ellis
27 April 2023

Ontzettend lekker gegeten, alles leek wel nog verser als anders, inclusief de kroepoek! 6 sterren waardig, dank!

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank! Fijn om te horen!!

Theo
27 April 2023

Het was heerlijk eten,en het petsoneel helpt je altyd met een lach en een vriendelijk woord

Antwort von Lucky House

Wat super fijn om te horen :) Zeer bedankt!!

Rene
27 April 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de beoordeling!

Tanja Notte
27 April 2023
Antwort von Lucky House

Hartelijk dank voor de goede beoordeling!

Gert Versteegt
26 April 2023

Heerlijk gegeten 👍👍👍👍👍

Antwort von Lucky House

Goed om te horen! Dank u wel!!

ajmk
25 April 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Ronald
23 April 2023

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Het maandmenu was weer als vanouds.

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt! Fijn om te horen!!

M. Kok
23 April 2023

Bestelling precies op tijd en bezoek met goede ervaring qua kwaliteit.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen! Dank u wel!!

Arne
22 April 2023

Lekker eten, met zeer vriendelijk mensen. Nummer 1 in de provincie Utrecht

Antwort von Lucky House

Wat super fijn om te horen!! :) Zeer bedankt!!

Roel Bakker
20 April 2023

Was weer goed eten.

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt! Fijn om te horen!!

Marjan
20 April 2023
Antwort von Lucky House

Zeer bedankt voor de goede beoordeling!!

Mari Vuijk
20 April 2023

Op tijd klaar en lekker vers .Heerlijk.

Antwort von Lucky House

Hartelijk bedankt!

Wim Bodewes
20 April 2023

Heerlijk die Chinese rijsttafel voor 4 personen! Allemaal geweldige kwaliteit, en we hebben er alel 7 (!) van gesmuld!

Antwort von Lucky House

Super fijn om te horen! Heel erg bedankt!!

Tom van Lunssen
11 April 2023

Heerlijk gegeten en netjes op tijd klaar

Antwort von Lucky House

Super fijn om te horen! Bedankt!!

GvS
11 April 2023

Weer heerlijk gegeten

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Karin
10 April 2023

Goed eten voor een goede prijs. Top!

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank, fijn om te horen!

Sjoerd Mendel
10 April 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Willy Nieuwhoff
10 April 2023

Zoals altijd perfect.

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank! Fijn om te horen

Kim
10 April 2023

Eten was prima, zeer ruime hoeveelheid, precies was je van een Chinees restaurant in Nederland kan en mag verwachten. we miste helaas een portie nasi en een portie mihoen. Die hadden we wel besteld. Gelukkig hadden we ruim voldoende besteld dus was het geen probleem.

Antwort von Lucky House

Wij hebben zonet contact met u gehad, u krijgt het de volgende keer tegoed! Nogmaals excuses.

Eelco
10 April 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Ronald
9 April 2023

Zoals gewoonlijk was het maand menu weer ruim voldoende voor 2 personen en weer heerlijk van smaak

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Marleen
8 April 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Christiaan Westerveld
8 April 2023

Zoals altijd super goed eten, heb nog nooit geen goed eten hier gekregen

Antwort von Lucky House

Dat is onzettend fijn om te horen, bedankt!

Monique
7 April 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!!

Rene
6 April 2023
Antwort von Lucky House

Hartelijk dank voor de goede beoordeling!

C. B. Steenbergen
5 April 2023

indien mogelijk andere verpakking hij kleeft vast in de verpakking.

Antwort von Lucky House

Wij hebben recent een andere verpakking aangeschaft, vanwege de minder goede kwaliteit van de vorige verpakking. Vervelend dat u een andere ervaring heeft! Een andere verpakking kunnen wij helaas niet voor u regelen, maar om toch met u mee te denken, kunnen wij u adviseren de loempia Lucky House met het vlees apart te bestellen. Dan krijgt u namelijk de loempia in een zak en het vlees apart in een beker. Dan kunt u het vlees er zelf overheen doen. Wij hopen u zo een beetje geholpen te hebben :)

Hans
5 April 2023

Niets aan veranderen , prima zo !

Antwort von Lucky House

Heel fijn om te horen! Bedankt!!

helma vonk
3 April 2023
Antwort von Lucky House

Hartelijk dank!

Gert
3 April 2023
Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt voor de goede beoordeling!

Koopman
3 April 2023

Nassi was koud De ham en ei ontbraken bij de bami en nassi De ene keer zit het er wel bij en dan weer niet

Antwort von Lucky House

Onze excuus! door de drukte is de nasi misschien niet warm genoeg gemaakt. Als u de nasi als optie bij een gerecht besteld, zit er geen standaard ham en ei bij. Dit is alleen als u deze apart besteld als nummer 59 en 69 van de kaart. Als u dit doorgeeft kan dit er tegen een kleine meerprijs wel op worden gedaan!

DeBruijn
1 April 2023

Zoals altijd superlekker en perfect!!👍

Antwort von Lucky House

Hartelijk bedankt! Fijn om te horen!

Notten
31 MĂ€rz 2023

Verrukkelijke gerechten en bijzonder vriendelijke medewerkers!

Antwort von Lucky House

Dat waarderen wij enorm! :) Zeer bedankt!

Peter van Rossen
29 MĂ€rz 2023

Weer heerlijk eten gehaald. Altijd een warm welkom .

Antwort von Lucky House

Wat super fijn om te horen! Hartelijk dank!

C. B. Steenbergen
29 MĂ€rz 2023

Hij was weer heel lekker.

Antwort von Lucky House

bedankt voor uw beoordelen!

Mari Vuijk
28 MĂ€rz 2023

Altijd op tijd en een goede kwaliteit.

Antwort von Lucky House

heel erg bedankt!

Denise
27 MĂ€rz 2023

Heerlijk zoals altijd

Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

Anne
27 MĂ€rz 2023

Ik kreeg weer iets anders dan ik besteld had. De zoveelste keer! Andere mensen in de rij vertelden mij dat zij het ook vaak mee maakten.

Antwort von Lucky House

Goedemiddag, wij hebben u hier al over gesproken en we zijn tot de conclusie gekomen dat er aan uw kant bij het bestellen iets mis is gegaan (128 was besteld, dit hebben we ook gemaakt). We hebben echter geprobeerd dit voor u op te lossen door de saus die u wilde mee te geven, maar dit wilde u niet. Wij proberen onze fouten altijd zo goed mogelijk op te lossen, maar dit werd niet gewaardeerd.

Tiny Van der Linden
26 MĂ€rz 2023

We hebben heerlijk gegeten

Antwort von Lucky House

heel erg bedankt!

G.Homburg
25 MĂ€rz 2023

Weer heerlijk gegeten!

Antwort von Lucky House

wat fijn om te horen! super bedankt!

Carola
25 MĂ€rz 2023

Altijd erg lekker eten en snelle service

Antwort von Lucky House

wat fijn om te horen! super bedankt1

Michel Bliek
25 MĂ€rz 2023

Alles weer helemaal in orde, heerlijk gegeten. Via internet besteld en stond op tijd klaar.

Antwort von Lucky House

wat fijn om te horen! super bedankt!

Francien
24 MĂ€rz 2023

Was weer goed verzorgd en smaakte heerlijk

Antwort von Lucky House

heel erg bedankt!

J van Maurik
24 MĂ€rz 2023

Lekker zoals altijd

Antwort von Lucky House

super bedankt voor de reactie!

S
20 MĂ€rz 2023

Was weer super goed!

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen! Bedankt!

Jeff
20 MĂ€rz 2023

Het was weer lkkr

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!!

Gideon
19 MĂ€rz 2023

Goede chinees. Bestelling klopt altijd.

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank!

Schouten
16 MĂ€rz 2023

Het was weer ontzettend lekker. En jullie gastvrijheid is fantastisch!!

Antwort von Lucky House

Wat super om te horen :) Heel erg bedankt!!

Vincent
13 MĂ€rz 2023

Het eten is hier top

Antwort von Lucky House

heel erg bedankt!

Miltenburg
12 MĂ€rz 2023

Vriendelijk en lekker eten

Antwort von Lucky House

super fijn om te horen. hartelijk bedankt!

Robert de Langen
9 MĂ€rz 2023
Antwort von Lucky House

Hartelijk dank voor de review!

Ben
9 MĂ€rz 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede review!

Michel Bliek
8 MĂ€rz 2023

Was weer heerlijk, via internet besteld en was klaar toen ik binnenkwam. Heerlijk gegeten.

Antwort von Lucky House

Heel fijn om te horen! Hartelijk bedankt!!

Tineke
6 MĂ€rz 2023

Alleen maar complimenten. Heb genoten!

Antwort von Lucky House

Super bedankt! Erg fijn!!

Bogaard
6 MĂ€rz 2023

Was weer lekker zoals altijd.

Antwort von Lucky House

Heel fijn! Dank u wel!!

Petra Schottert
6 MĂ€rz 2023

Het was weer heerlijk!

Antwort von Lucky House

Super bedankt!

Knist
5 MĂ€rz 2023

Top service

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!!

Bianca
5 MĂ€rz 2023

Het was weer heerlijk! Veel te veel zoals altijd dus we eten het nog een dagje. Personeel altijd lief en vriendelijk!

Antwort von Lucky House

Wat super fijn om te horen! :) hartelijk dank!

Toon van Bemmel
5 MĂ€rz 2023

Voor het eerst zagen wij deze mogelijkheid om te bestellen en hebben het als zeer positief ervaren, duidelijk, helder en de bestelling stond om 17.45 uur klaar. Heel goed!

Antwort von Lucky House

Heel fijn dat u het zo positief heeft ervaren! Bedankt!!

Merel
4 MĂ€rz 2023

Het eten was heerlijk, lekker vers!

Antwort von Lucky House

Hartelijk bedankt!

Theo
26 Februar 2023

Het eten was erg lekker

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank!

Hans Derks
25 Februar 2023

Eten goed van smaak maar niet warm genoeg. Komt waarschijnlijk door verkeerde planning van de keuken. Normaal geen probleem

Antwort von Lucky House

Excuus! Wij zullen hier de volgende keer op letten!! Fijn om te horen dat het wel lekker was! :)

Ruud van Stijn
25 Februar 2023

Als altijd. Top!

Antwort von Lucky House

Heel fijn om te horen! Dank u wel!

Okkie
19 Februar 2023

Etenbwas prima. Maar de porties worden steeds kleiner.

Antwort von Lucky House

Het kan voorkomen dat onze koks af en toe niet helemaal nauwkeurig zijn met het vullen van de bakjes. Ons excuus! Wij zullen hier de volgende keer secuurder op controleren! Fijn om te horen dat het eten wel lekker was! :)

Jongeneelen
17 Februar 2023

Het was erg lekker

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank!!

Bert Korpel
14 Februar 2023

Goede smaak

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!

Angela
13 Februar 2023

Loempia’s zaten niet bij bestelling

Antwort von Lucky House

Onze excuses, wij hebben het bij deze genoteerd. U krijgt hem de volgende keer tegoed!

Ben Mulder
9 Februar 2023

Altijd klantvriendelijk .

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Matthijs van Dorp
3 Februar 2023

Was weer heerlijk! En online bestellen en bestellen is gemakkelijk!

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen. Hartelijk bedankt!!

G van den Heuvel
2 Februar 2023

Was heel lekkere tomatensoep en bami. De bestelling was keurig op tijd gereed.

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank voor de goede beoordeling!

Ben
30 Januar 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt!!

Miranda Overvest van Dijk
30 Januar 2023

Goede hoeveelheid, nog goed warm bij thuiskomst. En altijd lekker. Halen er al jaren.

Antwort von Lucky House

Heel fijn om te horen! Hartelijk dank!

Frans Heideman
29 Januar 2023

Lekker gegeten toppie

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt voor deze fijne beoordeling!

De Bruijn
27 Januar 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede review!

Mo
25 Januar 2023

Heerlijk krokante babi ketjap

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen. Hartelijk dank!!

R
21 Januar 2023

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg zoals altijd. Superhandig dat je via de site kan bestellen en betalen.

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt!

Ageeth jansen
20 Januar 2023

Het is goed geregeld via online bestellen en het is erg goed

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!

Karen
15 Januar 2023

Heerlijke rijsttafel

Antwort von Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Jerry
9 Januar 2023

Heel goed restaurant, erg lekker eten en fijne service

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt !

Huisman
7 Januar 2023

Heerlijk! Elke keer weer!

Antwort von Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Ferry Dekker
7 Januar 2023

Heerlijk, smaakvol en vriendelijke bediening!!

Antwort von Lucky House

Dat is fijn om te horen, dankuwel!

Robbert
7 Januar 2023

Top! Vers en snel.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen! Dankuwel

Ard
5 Januar 2023
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Irma
5 Januar 2023

Het eten is altijd lekker en goed. Helaas gaat er sinds het bestellen via de site wel soms wat fout. Gisteren pindasaus gekregen in plaats van de bestelde babi pangang saus. Niet fijn als je geen pindasaus lust....

Antwort von Lucky House

Excuses, door de drukte kan er wel eens wat fout gaan in de keuken. U krijgt hem de volgende keer tegoed van ons!

C. B. Steenbergen
4 Januar 2023

Heerlijk die Chinese garnalen, Ook de rest van de bestelling heerlijk.

Antwort von Lucky House

Dankuwel, fijn om te horen !

Edwin Korthorst
2 Januar 2023

S'middags Online besteld, afhaaltijd 18.30 u Uiteindelijk helaas pas om 19u klaar! Maandmenu A anders dan wat s'middags op de site/ besteld? Kipsaté erg droog, niet lekker Bami erg vet en niet lekker

Antwort von Lucky House

Vervelend om te horen, helaas kan de wachttijd op feestdagen soms erg oplopen. Onze excuses

Sandra Kers
2 Januar 2023

Heerlijk gegeten

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Marieke
2 Januar 2023

Vriendelijk personeel ondanks de enorme drukte op 1 januari. Door de online bestelling, hebben we niet lang hoeven te wachten. Het eten was uitstekend.

Antwort von Lucky House

Heel fijn om te horen, bedankt!

Nancy Jansen
2 Januar 2023

Heerlijk eten.

Antwort von Lucky House

Gelukkig, bedankt voor uw beoordeling!

Stoffer
2 Januar 2023

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten!

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!

Tiny Van der Linden
2 Januar 2023

Zoals altijd goede kwaliteit goede service en altijd vriendelijkđŸ„°

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt!

Bouwman
2 Januar 2023

Het eten was weer super!! Kwaliteit

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank, fijn om te horen!

Lotte
1 Januar 2022

Bij aankomst was er geen bestelling deze was niet doorgekomen na 3 kwartier eindelijk eten ontvangen na meerdere keren vragen. Heel erg jammer dit zijn we niet gewend can jullie.

Antwort von Lucky House

Onze excuses, het was enorm druk, sorry!

...
1 Januar 2022

Veel was al koud. Erg jammer

Antwort von Lucky House

Neem nog een keer contact met ons op, wij willen dit graag oplossen

Sjoerd van de Water
31 Dezember 2022

Super!

Antwort von Lucky House

Bedankt!

Wim Terlingen
28 Dezember 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Bas van Rooijen
28 Dezember 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de beoordeling!

Sylvia
27 Dezember 2022

Altijd lekker!

Antwort von Lucky House

Heel fijn om te horen, bedankt!

Birgitta
27 Dezember 2022

Vriendelijk personeel. Eten was heerlijk, zoals altijd.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

van eck
26 Dezember 2022

heerlijk gegeten zoals altijd

Antwort von Lucky House

Bedankt, heel fijn om te horen!

Roland
25 Dezember 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de beoordeling!

Martien
24 Dezember 2022

De beste

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!

M
24 Dezember 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

Hans Henderik
23 Dezember 2022

Altijd lekker eten , de beste Chinees in deze omgeving 👌👌👌

Antwort von Lucky House

Dat vinden we heel fijn om te horen, bedankt!

Van den bosch
19 Dezember 2022

Makkelijk online bestellen. Goede communicatie na online bestelling. Bestelling stond klaar op afgesproken tijd. Eten was heerlijk en goed warm. Prima 👍👍

Antwort von Lucky House

We zijn blij om dat te horen, heel erg bedankt!

Nico Smorenburg
19 Dezember 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

Rinus van den Bogaard
18 Dezember 2022

Was weer zoals het moet zijn. lekker en goed en optijd klaar.

Antwort von Lucky House

Heel fijn om te horen, bedankt!

Reina
17 Dezember 2022

De babi ketjap was erg flauw van smaak en weinig ketjapsaus. De babi pangang met ketjap saus was wel goed. Helaas is dit de tweede keer dat er een gerecht tegenviel.

Antwort von Lucky House

We hebben al contact met u opgenomen, bedankt voor het doorgeven!

C. B. Steenbergen
8 Dezember 2022

Top, lekker zoals altijd.

Antwort von Lucky House

Bedankt!!

Anton Versteeg
7 Dezember 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de fijne beoordeling!!

van de Perk
4 Dezember 2022

Top! Zoals altijd.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt !

Sebastiaan Both
4 Dezember 2022

Heerlijk gegeten!

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen!

Jeff
4 Dezember 2022

Het was weer super lekker

Antwort von Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Karel Schneider
4 Dezember 2022

Top!!! Goede voorlichting

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!

Moniek
3 Dezember 2022

Vegetarische loempia en vegetarische nasi besteld. Maar in beiden zat vlees

Antwort von Lucky House

Wij hebben al contact met u opgenomen, bedankt voor het doorgeven!

Gonnie Bosman-Kuijer
1 Dezember 2022

Het was weer heerlijk

Antwort von Lucky House

Heel fijn om te horen! Bedankt!!

Poelair
29 November 2022

Per email besteld en stond keurig op tijd klaar. Wij hebben heerlijk gegeten het was af!!!

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank! Erg fijn om te horen!!

Patrick Brouwer
27 November 2022

Top, altijd top

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank!

John
26 November 2022

Het was weer superlekker!

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Evertse
21 November 2022

Het was zoals altijd heerlijk.

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!!

Ruud van Stijn
20 November 2022
Antwort von Lucky House

Hartelijk dank voor de goede beoordeling!

Christiaan
18 November 2022
Antwort von Lucky House

Dank voor de goede beoordeling!

Okkie
18 November 2022

Het was heerlijk.

Antwort von Lucky House

Hartelijk bedankt!

Peter van der Heijden
17 November 2022

Het was heerlijk😋

Antwort von Lucky House

Super fijn om te horen! Bedankt!

Gitta
16 November 2022

Makkelijk via de site te bestellen!

Antwort von Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Rob van den Eshof
15 November 2022

Besteld via de app, kwartier later konden we de bestelling ophalen. Werkt dus prima! Eten is altijd lekker.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt voor de goede beoordeling!

Kok
14 November 2022

Makkelijk te bestellen, afhaaltijd perfect en prima eten!

Antwort von Lucky House

Zeer fijn om te horen! Hartelijk dank!

JMD Pardoel-Verkerk
14 November 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de fijne beoordeling!

Sebastiaan Both
13 November 2022

Normaal gesproken altijd superl lekker eten, vandaag een keer een mindere kwaliteit. Babi pangang smaakte naar pinda/sate saus. Nasi was wel super. Waarschijnlijk dat de drukte een rol betekende in deze.

Antwort von Lucky House

Gelukkig al contact met u hierover gehad!

Veronica Deighton
13 November 2022

Het eten was super lekker. We hadden voor 17:45u besteld maar duurde toch nog wel lang voordat we het meekregen

Antwort von Lucky House

Excuus voor de langere wachttijd dan dat u van ons bent gewend! Dit had waarschijnlijk met de drukte te maken die dag. Fijn om te horen dat het eten wel lekker was!

Tony Jululu
11 November 2022

Zo, schitterend gegeten

Antwort von Lucky House

Dat is ook schitterend om te horen! :) Hartelijk dank!

Kittyhoogstraten
7 November 2022

Prima service

Antwort von Lucky House

Bedankt! Wij hopen u tevreden te houden met onze service!!

Roel Bakker
7 November 2022

Ondanks drukte toch prima kwaliteit

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank voor deze goede beoordeling!

P.Besamusca
7 November 2022
Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!

Marianne Berghuis
6 November 2022

We hebben 2 chinezen rijsttafels besteld. We misten 1 bak babi pangang en een bak fou jong hai, en er waren geen saté stokjes bij. Graag deel van het geld retour

Antwort von Lucky House

Gelukkig is dit goed afgehandeld! U krijgt zoals we hebben besproken de saté van ons te goed :)

Christiaan Westerveld
6 November 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de fijne beoordeling!

Roel
6 November 2022

Tjap Tjoy en Mihoen met ossenhaas besteld. Tjap Tjoy was OK. Mihoen erg karig met ossenhaas en groenten. En weinig smaak. Dat moet echt beter.

Antwort von Lucky House

Wat vervelend om te horen! Wij zullen hier de volgende keer op letten!! Overigens heeft onze mihoen van zichzelf geen kruidige/sterke smaak. Mocht u hier meer of een sterkere smaak aan toegevoegd willen, kunt u dit altijd aan ons doorgeven. Dan zullen wij uw wens aan de kok doorgeven!

Kooijman
6 November 2022

Afhaal tijd 19.00 u. maar heb 20 min. zitten wachten wachten. Jammer!

Antwort von Lucky House

Excuus voor de lange wachttijd! Zaterdag en zondag zijn onze drukste dagen en dan kunnen wij u helaas niet de standaard wachttijd garanderen. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft en u de volgende keren een betere ervaring heeft bij ons! Wij zullen ook de volgende keer ons best doen uw bestelling op tijd klaar te hebben!!

Lia
5 November 2022

Erg lekker. Lekker mals vlees.

Antwort von Lucky House

Wat super fijn om te horen! Wij hopen u deze tevredenheid te blijven garanderen!!

Vincent van der Helm
5 November 2022

Via internet besteld en op het juiste moment kunnen afhalen.En het was nog lekker ook.!

Antwort von Lucky House

Super fijn om te horen! Hartelijk dank.

Pouw
4 November 2022

Het eten was allemaal erg flauw En koud, terwijl we maar 2 straten verder wonen.

Antwort von Lucky House

Wat vervelend om te horen! Wij hebben contact met u geprobeerd op te nemen. Wij willen namelijk graag van u horen wat er precies niet goed is gegaan. Mocht u tijd hebben zou u ons eventueel terug kunnen bellen?

Daniëlle van Ee
3 November 2022

Altijd heerlijk lekker eten en de meest vriendelijke service bij Lucky house.

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt!

Gerard van den Heuvel
2 November 2022

Het eten was heerlijk en de bestelling was exact op tijd klaar heb geen minuut hoeven wachten uitstekend hoor

Antwort von Lucky House

Dat vinden wij heel fijn om te horen. Hartelijk dank!!

Henny Piay
31 Oktober 2022

Weer heerlijk gegeten heel vriendelijk personeel, zou heel fijn zijn als ze ook thuis bezorgen

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vond! Wij vinden het fijn om onze klanten te zien en te spreken wanneer ze hun eten komen afhalen, gaat bij bezorgen helaas niet :)

Sch
31 Oktober 2022

Moeten lang op eten wachten bij afhaal.

Antwort von Lucky House

Er was een langere wachttijd dan u van ons gewend bent, aangezien het de laatste dag van de herfstvakantie was. Excuses voor het ongemak!

Monique
28 Oktober 2022

Super handig om online te bestellen en te betalen. Ik kon het op de afgesproken tijd ophalen en hebben weer genoten van het lekkere eten

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Suzanne
26 Oktober 2022

Het was in 1 woord weer heerlijk!

Antwort von Lucky House

Heel erg fijn om te horen! Bedankt!

Gert de Jong
26 Oktober 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de goede beoordeling!

Ellen Tielrooij
25 Oktober 2022

Was onderweg van werk naar huis en bestelde online. Binnen 15 minuten stond het klaar. Ideaal online bestellen en het was zoals gewoonlijk heerlijk!

Antwort von Lucky House

Erg fijn om te horen! Wij hopen u zo tevreden te houden met onze service!

H van galen
24 Oktober 2022

Het was heerlijk

Antwort von Lucky House

Erg fijn om te horen! Bedankt!

Michel Bliek
24 Oktober 2022

Online besteld. Alles stond op tijd klaar, was warm en erg lekker. Vriendelijke mensen, zat ook extra kroepoek bij

Antwort von Lucky House

Bedankt voor de fijne reactie!

Rinus van den Bogaard
23 Oktober 2022

Dit keer was het weer super lekker, en op afgesproken tijd klaar. Alleen een beetje veel saus en weinig vlees in de babiketjap. Hopelijk blijven jullie dit voort zetten.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor de tip. Onze koks zullen hier de volgende keer op letten! Fijn dat het wel lekker was!!

Nathalie
22 Oktober 2022

Was weer heerlijk en online bestellen top keurig op de afgesproken tijd staat het klaar!👍

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt! Erg fijn om te horen!!

V rossum
22 Oktober 2022

Het was weer erg lekker!

Antwort von Lucky House

Dat is fijn om te horen!

Sebastiaan Both
20 Oktober 2022

Zoals altijd heeeerlijk

Antwort von Lucky House

Dat is fijn om te horen! Bedankt voor de beoordeling!!

LĂ©on Haver
15 Oktober 2022

Hoewel we al een paar jaar uit Wijk zijn vertrokken komen we af en toe nog even terug voor het heerlijke eten van Lucky House. Ook nu was alles weer erg smakelijk (als vanouds)!

Antwort von Lucky House

Wat leuk om te horen, bedankt!

Ben Mulder
14 Oktober 2022

Het was Top .

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt, goed om te horen!

Bron
13 Oktober 2022

Eten was heerlijk snel klaar en goed warm

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Smorenburg
9 Oktober 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

Esther
9 Oktober 2022

Heel lekkee gegetenn. En zoals altijd vlot en heel vriendelijk geholpen.

Antwort von Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Cor Versteeg
8 Oktober 2022
Antwort von Lucky House

Hartelijk dank voor de 5 sterren!

Poppe
6 Oktober 2022

Heel lekker, prima kwaliteit en snelle levering waardoor alles nog goed warm is

Antwort von Lucky House

Dat is fijn om te horen!

Marcel Spenkelink
3 Oktober 2022

Prima systeem

Antwort von Lucky House

Bedankt!

Sandra Kers
3 Oktober 2022

Zo als altijd was het weer heerlijk!

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt! Wij hopen u deze service te blijven leveren!

Dicky van Leeuwen
2 Oktober 2022

Online besteld Eten was heerlijk top verzorgd 👍 Was op afgesproken tijd klaar

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Fam E
2 Oktober 2022

Altijd prima hier!

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Sjoerd Mendel
29 September 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

C. B. Steenbergen
26 September 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw beoordeling!

Tiny Van der Linden
25 September 2022

Weer heerlijke tjap tjoy gegeten.

Antwort von Lucky House

Dankuwel, wat fijn om te horen!

Wim Fase
25 September 2022

Prima kwaliteit

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

John van Impelen
24 September 2022

Vriendelijke mensen, heeerlijk eten!!

Antwort von Lucky House

Heel erg bedankt!

Helen
24 September 2022

Altijd vriendelijk en heerlijk eten

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, danku!

Floris
21 September 2022

Was heerlijk! Lijkt of de tomaten soep veranderd is qua smaak, klopt dat?

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt! De tomatensoep is eigenlijk niet veranderd, wat voor verschil proeft u?

R
21 September 2022

Weer heerlijk gegeten, was meer dan genoeg, warm en smaakte goed. Voor de eerste keer via de website besteld, ging heel makkelijk en snel.

Antwort von Lucky House

Gelukkig, fijn om te horen dat de website ook goed wordt ontvangen. Bedankt!

Patrick Brouwer
18 September 2022

We hebben heerlijk gegeten. De foe yong hai met garnalen was geweldig lekker. Dit was nieuw voor ons en zullen we zeker nog eens bestellen. Verder hebben wij bij onze bestelling nooit of te nimmer te klagen. Dank voor al die lekkere eet momenten. Keep up the good work.

Antwort von Lucky House

Dat is fijn om te horen, heel erg bedankt!

Wim
18 September 2022

Zoals altijd weer goed verzorgd


Antwort von Lucky House

Gelukkig, bedankt!

Hans
17 September 2022

Eten is goed. Alleen stond het al klaar toen ik het kwam ophalen, hierdoor niet echt warm meer.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw feedback. Wij proberen altijd om het eten warm te houden. Voor de volgende keer raden wij u aan om bij de balie te bestellen. Zo weet u zeker dat het eten warm is.

Raaf
16 September 2022

Zoals altijd. Helemaal Top

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, bedankt voor de review!

De Jong
12 September 2022

Heel handig en goed!!

Antwort von Lucky House

Bedankt voor deze fijne review!

Jeffrey
12 September 2022

Het was weer super lkkr

Antwort von Lucky House

Goed om te horen, dankjewel!

Rinus en Karin
11 September 2022

Het was lekker maar de koe loe yoek vinden wij al een langere tijd van een mindere kwaliteit. de rest was super lekker.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw review. Wij horen graag van u hoe wij ons kunnen verbeteren. Zou u contact met ons kunnen opnemen op het telefoonnummer 0343 573 663 . U mag uiteraard altijd langskomen. Alvast bedankt!

Peter
11 September 2022

ik was daar met mijn scootmobiel en werd bijna meteen buiten geholpen mijn bestelling werd buiten aan mijn scoot gebracht. Toppie

Antwort von Lucky House

Wij helpen u graag, bedankt voor de review!

Schottert
11 September 2022

Top Chinees!

Antwort von Lucky House

Dankjewel!

Anoniem
10 September 2022

Het eten was op tijd en heerlijk.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor deze fijne review!

De With
9 September 2022

Het was goed en ontzettend lekker

Antwort von Lucky House

Goed om te horen dat het naar wens was, bedankt voor uw review!

Jan
6 September 2022

Bij dit bedrijf krijg je ‘waar’ voor je geld. Heerlijke gerechten, goede service🎈

Antwort von Lucky House

Wij zijn blij dit te horen!

Huisman
4 September 2022

Het was weer top zoals altijd heerlijk al jaren en jaren

Antwort von Lucky House

Dat is heel fijn om te horen, bedankt!

Joan
2 September 2022

Goed eten. Smaakvol en ruim voldoende

Antwort von Lucky House

Bedankt voor deze fijne review!

AnneMarieke
30 August 2022

Snel ,keurig op tijd .handige site om te bestellen !

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank voor uw review!

Rien van Willigenburg
29 August 2022

Wijk bij Duursyede 29-08-2022 Eten was voortreffelijk Te veel eigenlijk En een perfect werkende website

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was, bedankt!

Brugman
28 August 2022

Verbeterpunt iets meer balans in de loempia met Kip, ei en taugé.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor de feedback, wij zullen de volgende keer erop letten.

Louis & Gonnie Bosman
28 August 2022

Het was weer heerlijk. Bedankt weer voor het lekkete eten

Antwort von Lucky House

Geen probleem, jij bedankt voor deze fijne review!

Anita
26 August 2022

Het eten was heerlijk! We hadden online besteld en bij aankomst was het eten net klaar. Alleen jammer dat het eten in een plastic tas wordt meegegeven. Tip: overgaan op papieren zakken of de klant laten betalen voor een plastic tas.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vond! Wat betreft de plastic tas, dat is inderdaad een goed idee, maar papieren tassen zijn niet echt haalbaar omdat de gerechten daar eigenlijk te zwaar voor zijn. Wel is het altijd mogelijk om uw eigen tas mee te nemen!

Horn
21 August 2022

Altijd top!

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

A Rijken
21 August 2022

Indische rijsttafel besteld voor drie personen. Overvloedig en heerlijk!

Antwort von Lucky House

Bedankt, fijn om te horen!

Vincent Kotten
20 August 2022

Eten zoals altijd, uitstekend. Mag alleen op tijd klaar zijn, besteld voor 18.30 afhalen, maar liep pas 18.45 de deur uit.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vond. Het kan wegens drukte inderdaad soms wat uitlopen, excuses voor het ongemak.

liavdcraats
19 August 2022

Heerlijk gegeten. Complimenten.

Antwort von Lucky House

Goed om te horen!

M
19 August 2022

Altijd goed!

Antwort von Lucky House

Ontzettend fijn om te horen, bedankt!

Sebastiaan Both
18 August 2022

Goede smaak, lekker warm en zoals als eigenlijk altijd was het heel erg lekker

Antwort von Lucky House

Heel fijn om te horen, bedankt!

Linda
17 August 2022

Altijd heerlijk, vers, warm en vrolijke ontvangst!!

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, bedankt!

Anita
16 August 2022

Super, sauzen met gluten apart gehouden. Tip gebruik mais of aardappelmeel om te binden dan is het Glutenvrij.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt voor de tip!

AP
13 August 2022

Zoals altijd uitstekend!

Brigitte
11 August 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw review!

Heleen
9 August 2022

Moet eerlijk zeggen dat de loempia’s erg soppig waren !! Buitenkant zacht en dat zijn we zeker niet gewend bij jullie !!!

Antwort von Lucky House

Vervelend om te horen. Onze excuses. Eigenlijk moet de loempia gelijk gegeten worden wanneer deze klaar is, wanneer hij even staat om opgehaald te worden wordt deze al gauw soppig.

JMD Pardoel-Verkerk
8 August 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw review!

Marcel Spenkelink
7 August 2022

Beusichem, Kort samen gevat: In het begin even zoeken, met de nadruk op even Verder een compleet en goed werkend systeem. Nieuwe trend die nog werkt ook Prima!

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, hartelijk dank.

Sjoerd Mendel
7 August 2022

Heerlijke smaakvolle maaltijd van goede kwaliteit

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank!

Wim
7 August 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd klaar

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Van de Veen
6 August 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw review!

Dick Lokhorst
4 August 2022

Babi pang gang en foe yong hai besteld met de opmerking glutenvrij. Wij werden gebeld om te overleggen wat wel en niet mogelijk was. Prima verzorgd en voor de zekerheid werden de sauzen apart geleverd , Kleine tip : als je een beker babi pangang saus naast een beker foe yong hai saus zet zie je echt geen verschil, een viltstift kan hier wonderen verrichten. verder heerlijk gegeten, ga zo door !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u tevreden bent! U kunt altijd bij opmerkingen erbij zetten dat u graag zou willen dat wij opschrijven welke saus er in de beker zit.

Marjan
4 August 2022

Goed eten! Heel fijn om nu online te kunnen bestellen.

Antwort von Lucky House

Bedankt, fijn om te horen dat het nieuwe systeem goed wordt ontvangen!

Marien
3 August 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de review!

Ronald
31 Juli 2022

Was als vanouds weer heerlijk.

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, bedankt!

Johanna Lamers
30 Juli 2022

duidelijke bestel site, goede service met afhalen. Een hele vooruit gang.

Antwort von Lucky House

Dat is goed om te horen. Bedankt voor de review!

Lizette
29 Juli 2022

Goed geregeld Optijd de bestelling klaar

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was. Bedankt voor uw review

Theo Mocking
29 Juli 2022

Voor het eerst gebruik gemaakt van bestelling via internet (we belden altijd) Wist nog niet dat het kon, maar een geweldige verbetering van de service. 18:55 ophalen. 18:55 was het ook klaar. En het eten was gewoon weer goed.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor de fijne review!

Kees
27 Juli 2022

Eten was klaar op het afgesproken tijdstip, goed warm en lekker van smaak.

Antwort von Lucky House

Dat is fijn, bedankt voor de review!

MR
26 Juli 2022

Netjes verzorgd en op tijd klaar. Maar eentonig van smaak alle gerechten heel zoet en in verhouding tot de saus weinig vlees.

Antwort von Lucky House

Bedankt voor de feedback en vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Wij adviseren voor de volgende keer om 1 persoons Indische rijsttafel te bestellen. De variatie van dit gerecht is meer gevarieerd en zit ook meer vlees in.

Bas Cornelisse
23 Juli 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw review!

Michel Bliek
23 Juli 2022

Indische Rijsttafel, online besteld. Stond netjes klaar, heel warm en superlekker. Valt me weer op dat het veel minder vet is dan vaak ergens anders. Heerlijk gegeten!

Antwort von Lucky House

Wat goed om te horen dat het heeft gesmaakt. Bedankt voor de review!

Oudbier
22 Juli 2022

Had nasi rames speciaal besteld maar wat ik kreeg leek totaal niet op een Indisch gerecht volgens omschrijving zou ik moeten krijgen Indische babi ketjap zat Er niet in ook gebakken kipfilet zat er niet in het enigste Indische gerecht was rundvlees in sambalsaus wel heel veel wat op koe loe yuk lijkt wel zo’n 12 stuks zonder saus helaas dat ik dit moet zeggen dit was de slechtste nasi rames die hebt gegeten en ik heb er al heel veel van gegeten in de loop der jaren leek er niet op

Antwort von Lucky House

Vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Bij de nasi rames speciaal zit er standaard gebakken kip in speciale saus, Indische babi ketjap en sambalrundvlees in. De 12 stuks die u bedoelt, is de gebakken kip in speciale saus. Voor de volgende keer raden wij u aan om de Indische rijsttafel voor 1 persoon te bestellen. Hierin zit er een grotere variatie aan Indische gerechten.

Talitha en debby
22 Juli 2022

Heerlijk alleen was ketjap beetje droog

Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw feedback. Voor de volgende keer zullen wij erop letten dat dit voorkomen wordt.

Anneke
22 Juli 2022

Werkt prima zo

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Ed
21 Juli 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor de review!

Tiny Van der Linden
21 Juli 2022

Fijn dat wij zo mogen bestellen. Jullie kwaliteit is en blijft top👍 Ga zo door!!

Antwort von Lucky House

Dat is goed om te horen, wij blijven ons best doen om deze kwaliteit te behouden!

Nicole
18 Juli 2022

goed!!

Antwort von Lucky House

Bedankt!

Paul
18 Juli 2022

Simpel via internet bestellen en op de afgesproken tijd staat het klaar. Binnen 5 min weer thuis en het eten was zoals de voorgaande keren weer helemaal zoals we gewend waren, top!

Antwort von Lucky House

Super om te horen, dankjewel!

Gert
15 Juli 2022

Heerlijk gegeten

Antwort von Lucky House

Dat is fijn om te horen, bedankt!

Karin
14 Juli 2022

Zoals altijd is het personeel vriendelijk. Het is eten is goed en lekker. Als je een tijd afspreekt is het ook klaar op de afgesproken tijd.

Antwort von Lucky House

Goed om te horen en hartelijk dank voor deze fijne review!

Danielle
13 Juli 2022

Heerlijk gegeten! En wat een vriendelijke gastvrouw bij het ophalen! Bedankt!

Antwort von Lucky House

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat het naar wens was!

Marielle
13 Juli 2022
Antwort von Lucky House

Dank u wel!

Lit
10 Juli 2022

Prima Loempia

Antwort von Lucky House

Goed om te horen dat de loempia naar wens was, bedankt!

Macc
10 Juli 2022

Vlees was taai, veel te veel dikke saus en te kleine bakjes bami en nasi bij het hoofdgerecht

Antwort von Lucky House

Vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Voor de volgende keer zullen wij hierop letten. Bij onze hoofdgerechten zit er standaard een kleine nasi of bami erbij. Wanneer u liever een grote nasi of bami wil, is daar een aparte keuze voor die u kunt kiezen tijdens het bestellen.

Fred.v.d.Hek
10 Juli 2022

lekker en makkelijk te bestellen

Antwort von Lucky House

Dat is goed om te horen, dank u wel!

D Zumbrink
9 Juli 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt voor uw review!

Essie
9 Juli 2022

Prima geregeld. Snel online besteld en afgerekend. Bij ophalen stond de bestelling al netjes klaar.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was, bedankt!

J
9 Juli 2022
Antwort von Lucky House

Bedankt!

Jessica
8 Juli 2022

Zoals altijd vriendelijk personeel en snelle service. Ga zo door!!

Antwort von Lucky House

dank u wel,fijn om te horen!

Anoniem
7 Juli 2022
Antwort von Lucky House

dank u wel!

Tineke van der Haar
7 Juli 2022

Wat mij betreft geen verbeterpunten. Online bestellen en meteen afrekenen ging prima, het eten was verrukkelijk en stond klaar op het gewenste tijdstip.

Antwort von Lucky House

bedankt, fijn om te horen!

Van Dijk
6 Juli 2022

Heeft heerlijk gesmaakt! Super handig ook dat online bestellen.

Antwort von Lucky House

bedankt! Fijn om te horen!

henk guldie
5 Juli 2022

het was weer erg lekker, alleen jammer dat de prijs fors is gestegen.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt, helaas zijn ook de inkoopprijzen fors gestegen. We doen ons best om het zo voordelig mogelijk te houden voor onze klanten.

:)
5 Juli 2022
Antwort von Lucky House

bedankt!

Michel Bliek
4 Juli 2022

Heel lekker gegeten, niet te vet, goede smaken. Ook makkelijk bestellen online. Bezorgen doet men nog niet, maar als alles klaar staat, als je gaat halen, is dat ook niet zo erg. Dus wij zijn erg tevreden.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Lintimmaa
3 Juli 2022
Antwort von Lucky House

bedankt!

Ella
3 Juli 2022

Super service bestellen via de website en dan staat je eten klaar op het afgesproken tijdstip

Antwort von Lucky House

Bedankt!

Louis en Gonnie Bosman
1 Juli 2022

Onverwacht mee eters. Vonden het heerlijk. Is nog over voor onszelf extra. Heerlijk weer

Antwort von Lucky House

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt!

John
29 Juni 2022

Zoals altijd prima.

Antwort von Lucky House

Bedankt!

Sandra Kers
27 Juni 2022

Heerlijk gegeten klein kritiek puntje đŸ„Ž alleen in de mini loempia’s zat weinig tot geen vulling. Verder prima en fijn dat digitaal bestel systeem!

Antwort von Lucky House

In de mini loempia's zit inderdaad wat minder vulling. Als u van meer vulling houdt raden wij de Chinese loempia's aan, hier zit meer vulling in.

Margriet Vernooij
26 Juni 2022

Oef de kroepoek zat er niet bij, jammer maar de rest was heerlijk.

Antwort von Lucky House

Excuses, door de drukte hebben we niet goed opgelet. U krijgt hem de volgende keer tegoed!

Nathalie
25 Juni 2022

Was weer heerlijk! Altijd goed!👍🍮

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Nout
25 Juni 2022

Goede service, zeer vriendelijke medewerkers en lekker eten.

Antwort von Lucky House

Hartelijk dank!

Christiaan westerveld
23 Juni 2022

Lucky house is altijd lekker, heb nog nooit gehad dat ik hier eten vandaan heb gehad wat minder was. Verder zijn het ook super vriendelijke mensen, kortom een aanrader!

Antwort von Lucky House

Vriendelijk bedankt!

Louis & Gonnie Bosman
20 Juni 2022

Wij komen graag, genieten van het lekkere eten. Ook gisteren was het weer verrukkelijk

Antwort von Lucky House

Ontzettend fijn om te horen, bedankt!

Peek
20 Juni 2022

Het eten was goed. Alleen hadden we voor kwart voor 6 ophalen aangegeven maar moesten alsnog meer dan een half uur wachten.

Antwort von Lucky House

Onze excuses, door de drukte wegens Vaderdag liepen de bestellingen een beetje uit.

Nicolette
19 Juni 2022

Ondanks de drukte erg vriendelijk en erg lekker eten. Waren alleen de miniloempias vergeten maar dat is waarschijnlijk te wijten aan de drukte.

Antwort von Lucky House

Onze excuses, inderdaad door de drukte over het hoofd gezien. U krijgt ze de volgende keer tegoed van ons!

Nils
19 Juni 2022

Lekker gegeten

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

FamB
19 Juni 2022
Stephan Peters
15 Juni 2022

Erg lekker gegeten wederom. Kwaliteit van het eten is goed. Ook fijn dat de website vernieuwd is en je nu makkelijk online kunt bestellen en betalen. Alleen nog maar binnenlopen om het op te halen.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Joyce
10 Juni 2022

Het eten is er altijd heel lekker, maskt niet uit wat je neemt. Het enige wat mij opviel is dat de porties, zelfs de nasi, kleiner geworden zijn maar de prijs nog steeds hetzelfde. Vind het nu wel duur voor de hoeveelheid die je krijgt.

Antwort von Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt!

Anita
10 Juni 2022

Op tijd klaar en zoals altijd lekker

Antwort von Lucky House

Dankuwel, fijn om te horen!