Reviews from Lucky House Wijk bij Duurstede

Recent reviews

5.0
Karla Lancee
19 February 2024

Heerlijk eten voor redelijke prijs.

Tineke van der Haar
19 February 2024

Altijd heerlijk

Theo de Kruif
19 February 2024

Gewoon weer Top !!

Jeannette
19 February 2024

Snelle service en lekker gegeten.

G.J. Velker
18 February 2024

Was weer heerlijk

Marco
18 February 2024

Weer heerlijk en op de afgesproken tijd keurig klaar. Enig kritiekpuntje: de loempia's hadden niet goed uitgelekt, waardoor het te veel aan vet de onderkanten van de loempia zacht had gemaakt. Jammer want anders zijn ze altijd rondom heerlijk krokant

hjc
17 February 2024

Was als vanouds goed heerlijk en smakelijk bereid Hebben de koks weer hun est opgedaan bedankt

Yoanna Nobel
15 February 2024

Zeer vriendelijk personeel en het eten is uitstekend!

John
11 February 2024

Top, zoals altijd.

Duwien Aalbertsen
11 February 2024

Altijd op tijd klaar, en altijd smakelijk.

Benno van Leusden
10 February 2024

Altijd goed!

Cees Feddema
10 February 2024

Goed verzorgd.

Patrick Brouwer
10 February 2024

Echt lekker gegeten, maar dat wist ik al vooraf… keep up baboes

Iza
9 February 2024
Cees Feddema
7 February 2024

Bericht niet goed gelezen.

Anita
7 February 2024

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

I an halen
5 February 2024

Snelle service en heerlijk zoals altijd

Marjan
3 February 2024

Gewoon goed!

P
24 January 2024
Willy Nieuwhoff
24 January 2024
Caecilia
22 January 2024

De bestelling lag op afgesproken tijdstip klaar en de kwaliteit blijft altijd super!

de Jong
21 January 2024
Bas Kruithof
17 January 2024

Beoordeling valt wat lager uit omdat wij menu B mee hebben gekregen en menu A hadden besteld. Menu B is niet ons ding, maar geen zin om na een dag werken terug te gaan, maar niet echt lekker gegeten dus.

Lia
15 January 2024

Het eten was heerlijk en ruim voldoende!

Ben
15 January 2024

Zoals altijd weer helemaal goed

Meijer
11 January 2024

Geweldig en lekker veel

Ineke
9 January 2024

Babi Pangang met de saus apart. Wat een prachtige portie vlees heel krokant maar zacht vlees van binnen. Grote bak bambi erbij. Was voor ons 2 teveel. Dus hebben nog een lekkere portie over. Erg lekker!

Roos
8 January 2024

De tipan babi pangang was héérlijk. Helaas vielen de gebakken bananen tegen.

Patrick Brouwer
8 January 2024

Jullie zijn echt de beste

Fred
7 January 2024

Zoals altijd conform verwachting. Goede kwaliteit en vriendelijke bediening.

van S
7 January 2024

Uitstekend weer zoals altijd

Paula
6 January 2024

Letterlijk alles was koud. Normaal altijd prima, dus vandaar toch de 2 sterren. Hopelijk volgende keer weer 5!

M.
6 January 2024

Altijd goed en lekker

Kittyhoogstraten
3 January 2024

Heerlijk mals vlees en alles goede kwaliteit

Marco en Evelien
3 January 2024

Heerlijk gegeten: babi pangang, ossehaas in hete saus en garnalen in teriyaki. Alles was even lekker en goed. Altijd bijzonder vriendelijke mensen daar!

Jan van Breene
2 January 2024

Snelle,en goede behandeling,top,ga zo door.

Henriëtte
29 December 2023

Smaakte heerlijk! 👌

Michel
28 December 2023

Alles prima in orde weer

Monique Kreijfelt
27 December 2023

Altijd goed en op tijd, en natuurlijk lekker ! En nu ook nog een nieuwjaarskalender cadeau gekregen ! Zie jullie weer in het nw jaar, fijne jaarwisseling

Gert de Jong
27 December 2023
Esther
27 December 2023

Altijd goed!

Canoop
27 December 2023

niets aan veranderen zo laten

Theo de Kruif
27 December 2023

Zoals altijd Top 👍👍👍👍

Rob
26 December 2023

Smaak goed maar eten was niet warm

Tom van Lunssen
25 December 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Gert
24 December 2023

Prima eten, goede service. Tot de volgende keer!

Ria
24 December 2023
Felix van luyk
23 December 2023

Zelf woonachtig in Oostenrijk is het heerlijk om weer eens te genieten van een heerlijke Nederlandse chinees. Het verschil in gerechten en smaak is bijzonder.

Freek
20 December 2023

Lekker, goed warm en op tijd klaar.

Velker
20 December 2023

Was weer heerlijk

Okkie
20 December 2023

Geroosterd Spek met Mihoen en atjar was zoals altijd weer heerlijk.

Fam. Kotten
10 December 2023

Besteld voor 18.15 afhalen. Meer dan een half uur zitten wachten

Yvette rieff
10 December 2023
Van den Bosch
9 December 2023

HEERLIJK. Warm snel.

Reina Korpel
9 December 2023

Ik heb 3 sterren gegeven. Het eten was in orde op de babi ketjap na. Het was geen ketjap maar babi pangang saus.

Mevr. F.Woudstra
9 December 2023

Was allemaal ruim voldoende en heerlijk voor ons allemaal

Heleen
6 December 2023

Fijn om via internet te bestellen en voorkeuren te kunnen aangeven. Duidelijk systeem. Jammer dat er standaard een tas wordt gerekend

Duwien Aalbertsen
5 December 2023

Het was weer heerlijk. We hadden een rijsttafel en het was echt voldoende. Morgen nog een restje want weggooien doen we niet.

Marjan
4 December 2023

Het eten was heerlijk alleen ontdekten we thuis dat we de bestelde en betaalde garnalen er niet bij hadden. Dat was jammer . Maar erover gebeld en het wordt opgelost

Van den Bosch
3 December 2023

Snel heerlijk en goede service

Gerald
2 December 2023
Wil Hijink
29 November 2023
Jeff
26 November 2023
Corrie
26 November 2023

Niet de kwaliteit die we gewend zijn. Gerechten slecht op smaak, erg zuur! 2 verschillende gerechten hadden bijna geen smaakverschil.

Jen v E
23 November 2023

Online bestellen heeft geen optie voor halve porties. Maarrrr als je dat bij de opmerkingen meld komt dat helemaal goed. Super fijn!

Cees Feddema
23 November 2023

Heerlijke loempia’s en saté

Anton Dörsch
20 November 2023

Prima bestelsite simpel vlug en goed

Willy Nieuwhoff
20 November 2023

Het was weer heerlijk

Karel
19 November 2023
Ben
15 November 2023

Zoals altijd weer helemaal top

Ria Pardoel
13 November 2023
Barbra Bruil
12 November 2023

Online besteld en betaald. Bij aankomst in de zaak was alles al bijna klaar. Vriendelijke bediening en heerlijk eten.

gert
12 November 2023
Tineke van der Haar
10 November 2023

Heerlijk

Tiny Van der Linden
6 November 2023

Heerlijk mihoen met garnalen en Bami rames. Altijd super lekker.

Tom van Lunssen
3 November 2023

Het was zoals altijd weer top. We hebben er weer heerlijk van gegeten.

Patrick Brouwer
2 November 2023

Alle kindjes waren weer blij, lekker gegeten wederom. Dank jullie wel. Tot de volgende

Wilma
2 November 2023

Eten stond op tijd klaar, zoals altijd heerlijk gegeten

Duwien
1 November 2023

De lekkerst loempia die ik ooit at en heerlijke tomatensoep. Dat was de bestelling van vandaag. Maar we halen ook wel rijsttafel en hebben ook al eens een buffetje thuis gehad. Niets aan veranderen want is heerlijk.

B
29 October 2023

Helaas pas na een half uur klaar na 2 maal vragen of de bestelling er wel was

van der Vliet
29 October 2023
Esther
28 October 2023

Snel online besteld en afgehaald. Goede kwaliteit gerechten. En niet te vergeten zeer vriendelijk personeel.

Gast
24 October 2023

Was weer prima als altijd !

Stephanie
23 October 2023

Kom niet zo vaak, maar dacht probeer het weer een keer. Online besteld en kreeg daarbij de tijd dat ik het kon halen, vervolgens daar aangekomen moest ik nog een half uur langer wachten. Tip om de online tijd dan aan te passen. En dan bij de kroepoek zeggen die krijgt u erbij, terwijl ik er gewoon voor betaald heb. Beetje jammer

JvS
22 October 2023

Als altijd weer uitstekend.

de Jong
22 October 2023
Roel Bakker
22 October 2023

Zoals altijd weer goede smakelijke kwaliteit en op tijd klaar

E.
22 October 2023

We kwamen al eten halen toen ik kind was, ben nu in de 50 en kom nog steeds graag hier mijn chineessie halen. Moet zeggen dat het deze keer uitzonderlijk smaakvol en vers was! Dikke 10! (Enige opmerking is dat de tomatensoep anders is als voorheen).

Petrs
21 October 2023

Topservice en heerlijk eten!

Reaction from Lucky House

Goed om te weten dat het u positief bevallen is, dank hiervoor!

Coen van Loo
19 October 2023

Was opzich wel lekker, maar voorheen was t lekkerder, ze zijn nu veel zouter dan de laatste keer

Reaction from Lucky House

Dank voor uw feedback Coen. Wij doen ons best om de beste kwaliteit te leveren. Voor de volgende keer zullen wij hierop letten!

Anique
16 October 2023

Zo vriendelijk gehopen!! Altijd. De tijd van bestelling ging super netjes. Eten was van goede kwaliteit. Aanrader! Prima prijs kwaliteit.

Reaction from Lucky House

Dank u wel Anique, dit vinden wij fijn om te horen!

Brugman
15 October 2023

Heerlijk eten prima kwaliteit

Reaction from Lucky House

Bedankt voor deze positieve beoordeling!

Mieke van den Ham
15 October 2023

Heerlijk gegeten. Smaak was heel goed. Ook lekker warm.

Reaction from Lucky House

Heel erg fijn, dankjewel!

Nico Olij
14 October 2023

Al meer dan 25 jaar klant ... en nog nooit ontevreden geweest . uitstekende kwaliteit gerechten en zeer vriendelijke mensen

Reaction from Lucky House

Wij zijn erg blij om te horen dat u al meer 25 jaar dan tevreden bent. Dank voor deze mooie review!

Christien
12 October 2023

Was zoals altijd weer goed

Reaction from Lucky House

Wat fijn om te weten, hartelijk dank!

Cbs
12 October 2023

Hij was weer heerlijk, alleen niet blij met de verpakking.

Reaction from Lucky House

Bedankt voor uw feedback en vervelend om te horen dat de verpakking niet naar wens . Zou u telefonisch contact met ons kunnen opnemen daarover? Wij willen graag onze diensten verbeteren. Alvast bedankt!

Ben
8 October 2023

Zoals altijd weer perfect.

Reaction from Lucky House

Fantastisch, dankuwel!

Roel Bakker
1 October 2023

Al jaren goede kwaliteit en smaakvol.

Reaction from Lucky House

Wat super om te horen, dankjewel!

Bea Van Straaten
29 September 2023

Was heerlijk

Reaction from Lucky House

Dank voor de positieve beoordeling!

Van Wijk
28 September 2023

Het was super heerlijk, net als vorige keren, echt heel goed

Reaction from Lucky House

Dit vinden wij goed om te weten, dankuwel!