Reviews from Lucky House Wijk bij Duurstede

Recent reviews

5.0
Brigitte
Yesterday
Heleen
9 August 2022

Moet eerlijk zeggen dat de loempia’s erg soppig waren !! Buitenkant zacht en dat zijn we zeker niet gewend bij jullie !!!

JMD Pardoel-Verkerk
8 August 2022
Marcel Spenkelink
7 August 2022

Beusichem, Kort samen gevat: In het begin even zoeken, met de nadruk op even Verder een compleet en goed werkend systeem. Nieuwe trend die nog werkt ook Prima!

Sjoerd Mendel
7 August 2022

Heerlijke smaakvolle maaltijd van goede kwaliteit

Wim
7 August 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd klaar

Van de Veen
6 August 2022
Dick Lokhorst
4 August 2022

Babi pang gang en foe yong hai besteld met de opmerking glutenvrij. Wij werden gebeld om te overleggen wat wel en niet mogelijk was. Prima verzorgd en voor de zekerheid werden de sauzen apart geleverd , Kleine tip : als je een beker babi pangang saus naast een beker foe yong hai saus zet zie je echt geen verschil, een viltstift kan hier wonderen verrichten. verder heerlijk gegeten, ga zo door !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marjan
4 August 2022

Goed eten! Heel fijn om nu online te kunnen bestellen.

Marien
3 August 2022
Reaction from Lucky House

Bedankt voor de review!

Ronald
31 July 2022

Was als vanouds weer heerlijk.

Reaction from Lucky House

Wat fijn om te horen, bedankt!

Johanna Lamers
30 July 2022

duidelijke bestel site, goede service met afhalen. Een hele vooruit gang.

Reaction from Lucky House

Dat is goed om te horen. Bedankt voor de review!

Lizette
29 July 2022

Goed geregeld Optijd de bestelling klaar

Reaction from Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was. Bedankt voor uw review

Theo Mocking
29 July 2022

Voor het eerst gebruik gemaakt van bestelling via internet (we belden altijd) Wist nog niet dat het kon, maar een geweldige verbetering van de service. 18:55 ophalen. 18:55 was het ook klaar. En het eten was gewoon weer goed.

Reaction from Lucky House

Bedankt voor de fijne review!

Kees
27 July 2022

Eten was klaar op het afgesproken tijdstip, goed warm en lekker van smaak.

Reaction from Lucky House

Dat is fijn, bedankt voor de review!

MR
26 July 2022

Netjes verzorgd en op tijd klaar. Maar eentonig van smaak alle gerechten heel zoet en in verhouding tot de saus weinig vlees.

Reaction from Lucky House

Bedankt voor de feedback en vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Wij adviseren voor de volgende keer om 1 persoons Indische rijsttafel te bestellen. De variatie van dit gerecht is meer gevarieerd en zit ook meer vlees in.

Bas Cornelisse
23 July 2022
Reaction from Lucky House

Bedankt voor uw review!

Michel Bliek
23 July 2022

Indische Rijsttafel, online besteld. Stond netjes klaar, heel warm en superlekker. Valt me weer op dat het veel minder vet is dan vaak ergens anders. Heerlijk gegeten!

Reaction from Lucky House

Wat goed om te horen dat het heeft gesmaakt. Bedankt voor de review!

Oudbier
22 July 2022

Had nasi rames speciaal besteld maar wat ik kreeg leek totaal niet op een Indisch gerecht volgens omschrijving zou ik moeten krijgen Indische babi ketjap zat Er niet in ook gebakken kipfilet zat er niet in het enigste Indische gerecht was rundvlees in sambalsaus wel heel veel wat op koe loe yuk lijkt wel zo’n 12 stuks zonder saus helaas dat ik dit moet zeggen dit was de slechtste nasi rames die hebt gegeten en ik heb er al heel veel van gegeten in de loop der jaren leek er niet op

Reaction from Lucky House

Vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Bij de nasi rames speciaal zit er standaard gebakken kip in speciale saus, Indische babi ketjap en sambalrundvlees in. De 12 stuks die u bedoelt, is de gebakken kip in speciale saus. Voor de volgende keer raden wij u aan om de Indische rijsttafel voor 1 persoon te bestellen. Hierin zit er een grotere variatie aan Indische gerechten.

Talitha en debby
22 July 2022

Heerlijk alleen was ketjap beetje droog

Reaction from Lucky House

Bedankt voor uw feedback. Voor de volgende keer zullen wij erop letten dat dit voorkomen wordt.

Anneke
22 July 2022

Werkt prima zo

Reaction from Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Ed
21 July 2022
Reaction from Lucky House

Bedankt voor de review!

Tiny Van der Linden
21 July 2022

Fijn dat wij zo mogen bestellen. Jullie kwaliteit is en blijft top👍 Ga zo door!!

Reaction from Lucky House

Dat is goed om te horen, wij blijven ons best doen om deze kwaliteit te behouden!

Nicole
18 July 2022

goed!!

Reaction from Lucky House

Bedankt!

Paul
18 July 2022

Simpel via internet bestellen en op de afgesproken tijd staat het klaar. Binnen 5 min weer thuis en het eten was zoals de voorgaande keren weer helemaal zoals we gewend waren, top!

Reaction from Lucky House

Super om te horen, dankjewel!

Gert
15 July 2022

Heerlijk gegeten

Reaction from Lucky House

Dat is fijn om te horen, bedankt!

Karin
14 July 2022

Zoals altijd is het personeel vriendelijk. Het is eten is goed en lekker. Als je een tijd afspreekt is het ook klaar op de afgesproken tijd.

Reaction from Lucky House

Goed om te horen en hartelijk dank voor deze fijne review!

Danielle
13 July 2022

Heerlijk gegeten! En wat een vriendelijke gastvrouw bij het ophalen! Bedankt!

Reaction from Lucky House

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat het naar wens was!

Marielle
13 July 2022
Reaction from Lucky House

Dank u wel!

Lit
10 July 2022

Prima Loempia

Reaction from Lucky House

Goed om te horen dat de loempia naar wens was, bedankt!

Macc
10 July 2022

Vlees was taai, veel te veel dikke saus en te kleine bakjes bami en nasi bij het hoofdgerecht

Reaction from Lucky House

Vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Voor de volgende keer zullen wij hierop letten. Bij onze hoofdgerechten zit er standaard een kleine nasi of bami erbij. Wanneer u liever een grote nasi of bami wil, is daar een aparte keuze voor die u kunt kiezen tijdens het bestellen.

Fred.v.d.Hek
10 July 2022

lekker en makkelijk te bestellen

Reaction from Lucky House

Dat is goed om te horen, dank u wel!

D Zumbrink
9 July 2022
Reaction from Lucky House

Bedankt voor uw review!

Essie
9 July 2022

Prima geregeld. Snel online besteld en afgerekend. Bij ophalen stond de bestelling al netjes klaar.

Reaction from Lucky House

Fijn om te horen dat het naar wens was, bedankt!

J
9 July 2022
Reaction from Lucky House

Bedankt!

Jessica
8 July 2022

Zoals altijd vriendelijk personeel en snelle service. Ga zo door!!

Reaction from Lucky House

dank u wel,fijn om te horen!

Anoniem
7 July 2022
Reaction from Lucky House

dank u wel!

Tineke van der Haar
7 July 2022

Wat mij betreft geen verbeterpunten. Online bestellen en meteen afrekenen ging prima, het eten was verrukkelijk en stond klaar op het gewenste tijdstip.

Reaction from Lucky House

bedankt, fijn om te horen!

Van Dijk
6 July 2022

Heeft heerlijk gesmaakt! Super handig ook dat online bestellen.

Reaction from Lucky House

bedankt! Fijn om te horen!

henk guldie
5 July 2022

het was weer erg lekker, alleen jammer dat de prijs fors is gestegen.

Reaction from Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt, helaas zijn ook de inkoopprijzen fors gestegen. We doen ons best om het zo voordelig mogelijk te houden voor onze klanten.

:)
5 July 2022
Reaction from Lucky House

bedankt!

Michel Bliek
4 July 2022

Heel lekker gegeten, niet te vet, goede smaken. Ook makkelijk bestellen online. Bezorgen doet men nog niet, maar als alles klaar staat, als je gaat halen, is dat ook niet zo erg. Dus wij zijn erg tevreden.

Reaction from Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Lintimmaa
3 July 2022
Reaction from Lucky House

bedankt!

Ella
3 July 2022

Super service bestellen via de website en dan staat je eten klaar op het afgesproken tijdstip

Reaction from Lucky House

Bedankt!

Louis en Gonnie Bosman
1 July 2022

Onverwacht mee eters. Vonden het heerlijk. Is nog over voor onszelf extra. Heerlijk weer

Reaction from Lucky House

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt!

John
29 June 2022

Zoals altijd prima.

Reaction from Lucky House

Bedankt!

Sandra Kers
27 June 2022

Heerlijk gegeten klein kritiek puntje 🥴 alleen in de mini loempia’s zat weinig tot geen vulling. Verder prima en fijn dat digitaal bestel systeem!

Reaction from Lucky House

In de mini loempia's zit inderdaad wat minder vulling. Als u van meer vulling houdt raden wij de Chinese loempia's aan, hier zit meer vulling in.

Margriet Vernooij
26 June 2022

Oef de kroepoek zat er niet bij, jammer maar de rest was heerlijk.

Reaction from Lucky House

Excuses, door de drukte hebben we niet goed opgelet. U krijgt hem de volgende keer tegoed!

Nathalie
25 June 2022

Was weer heerlijk! Altijd goed!👍🍴

Reaction from Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Nout
25 June 2022

Goede service, zeer vriendelijke medewerkers en lekker eten.

Reaction from Lucky House

Hartelijk dank!

Christiaan westerveld
23 June 2022

Lucky house is altijd lekker, heb nog nooit gehad dat ik hier eten vandaan heb gehad wat minder was. Verder zijn het ook super vriendelijke mensen, kortom een aanrader!

Reaction from Lucky House

Vriendelijk bedankt!

Louis & Gonnie Bosman
20 June 2022

Wij komen graag, genieten van het lekkere eten. Ook gisteren was het weer verrukkelijk

Reaction from Lucky House

Ontzettend fijn om te horen, bedankt!

Peek
20 June 2022

Het eten was goed. Alleen hadden we voor kwart voor 6 ophalen aangegeven maar moesten alsnog meer dan een half uur wachten.

Reaction from Lucky House

Onze excuses, door de drukte wegens Vaderdag liepen de bestellingen een beetje uit.

Nicolette
19 June 2022

Ondanks de drukte erg vriendelijk en erg lekker eten. Waren alleen de miniloempias vergeten maar dat is waarschijnlijk te wijten aan de drukte.

Reaction from Lucky House

Onze excuses, inderdaad door de drukte over het hoofd gezien. U krijgt ze de volgende keer tegoed van ons!

Nils
19 June 2022

Lekker gegeten

Reaction from Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

FamB
19 June 2022
Stephan Peters
15 June 2022

Erg lekker gegeten wederom. Kwaliteit van het eten is goed. Ook fijn dat de website vernieuwd is en je nu makkelijk online kunt bestellen en betalen. Alleen nog maar binnenlopen om het op te halen.

Reaction from Lucky House

Fijn om te horen, bedankt!

Joyce
10 June 2022

Het eten is er altijd heel lekker, maskt niet uit wat je neemt. Het enige wat mij opviel is dat de porties, zelfs de nasi, kleiner geworden zijn maar de prijs nog steeds hetzelfde. Vind het nu wel duur voor de hoeveelheid die je krijgt.

Reaction from Lucky House

Fijn om te horen dat u het lekker vindt!

Anita
10 June 2022

Op tijd klaar en zoals altijd lekker

Reaction from Lucky House

Dankuwel, fijn om te horen!